reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

sprite my na 99,9% zdecydowanie jesteśmy na bugaboo. Orbit po sumienniejszej kalkulacji wychodzi jednak na ciężki ok. 12/13 kg z koszem na zakupy więc to już sporo. I dla mnie chyba zbyt kosmiczny. Plus ta Gondola mikroskopijna 64,5 cm długości :crazy: troche porażka.

Joolzy mnie sie nie podobają wcale, takie jeszcze bardziej kwadratowe niz cam3, mutsy tez ciezkawy, mimo to bardzoz wrotny i pięknie się prowadzi, Hartmana nie kojarze.

Ceny kosmiczne to fak (boli wydanie takiej kasy :/), ale jak mówie ciułałam na ten wózek od przed ciąży, właśnie po to żeby potem nie wkurzać się na kobylaste rozmiary i wagę, jak poprzednim razem.

Czekam an promo zimowe w boćku, takie jak w tamtym roku ze śpiworek i kołami terenowymi gratis.

o taki chcemy:
Cameleon3 czarny-czarny SoftPink2.jpg

Załączniki

• Cameleon3 czarny-czarny SoftPink2.jpg
    Cameleon3 czarny-czarny SoftPink2.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Sprite, z Lublina jestem :))
Ja się na używany nie skuszę ... bo ja mam pecha do kupowania używanych rzeczy, zawsze jakiś bubel wybiorę i potem żałuje jeszcze bardziej straconej kasy. Poprostu brak umiejętności chyba racjonalnej oceny towaru, albo moje oczekiwania są zbyt idealistyczne :/
Dziwna jestem ... ale zawsze się przejadę :(

W Buga dla mnie jedyna wada to ta gondola w kolanach, tak że większy pies pyska wsadzi spokojnie, ale zaletą jest jej wielkość ... i spokojnie się pojeździ w niej do czerwca czyli odklepie te 6 mcy :tak:

a bo myślałam, że piszesz o tym boćku na Mikulczyckiej w Zabrzu ;-)

ja od kilku dni oglądam olx. większość z Warszawy, ale spoko, bo mam tam szwagra, więc mogę sobie pozwolić na zakup z tych okolic. wiadomo, że nie ma to jak nowy, ale może coś godnego uwagi uda mi się upolować do początku grudnia. jeżeli nie, to zawsze pozostanie ten miesiąc czasu na zamówienie nowego ;-)

Żelka, a skąd masz czarną ramę w tym Buga? ja się dziś kobiety pytałam o czarną, to stwierdziła, że już czarnych nie robią :shocked2::shocked2:

co za baba niedouczona, czarne zaczęli robić od 2014 roku razem z tymi przedłużanymi budkami (jak na zdjęciu), wcześniej czarną rame można było dostać tylko w niektórych edycjach limitowanych, teraz masz wybór srebrna czy czarna w standardzie
.
Masz tutaj oficjalna polską strone producenta: Strona główna - Bugaboo - sklep firmowy bo często próbują kity w sklepach wciskać, że to niby nie tak , nie siak, a to już tak nei robią, a to tak się nie da.
Nawet jak używke będziesz kupować to poczytaj sobie co ma cam3 a co miał cam 2 itd jest sporo blogów na ten temat, bo często sprzedawcy też próbują przekręcić.

Tak, myślałam o tym Boćku z Zabrza, średnie ma opinie jako sklep, ale promocja kusząca :/ jak będzie trzeba pojechać to wsiądziem w samochód i się przejedziemy :p

Żelka, nie jedź, bo widzisz jakie tam kobiety pracują :-p. na sklepie mieli tylko jeden egzemplarz. kolor możesz wybrać z katalogu. cena za najzwyklejszy prawie 4200 zł, więc przesada. do tego babka miała problem ze składaniem, więc nie pokazała wszystkich jego opcji :crazy: (ja je znam z filmików z neta, ale chciałam na żywo obczaić). na stronie internetowej jest większy wybór, ale też warunki zakupu są inne. w sklepie jest jeden plus, że w razie oddania wózka na gwarancję - dostajesz zastępczy.

a jeżeli tam rama jest do wyboru i do tego jeszcze większa budka to już w ogóle wypas! nie kuś nowym!!! :-p:-p

No zobacz na oficjalnej stronie co oferują i jakie ceny. W tym Boćku to ponoć szefostwo zrypane i problemy z reklamacją ewentualną robią. Przed zakupem miód malina, a później droga przez męke ...i z czasem realizacji może być rożnie, zapowiadają 2 tyg a trzeba czekać 5 itd ... sporo negatywnych opinii o sklepie jest :crazy: a szkoda bo promo fajna w tych 4200 masz kola dodatkowo za 299 zl i spiwor za 299 zl w gratisie czyli oszczedzasz 6oo zł

ja tam kupiłam poprzedni wózek, ale nie reklamowałam, więc nie mam zdania. dali rabat. później kupiłam tam szafę, ale też bez reklamacji, więc nie wiem. rabatu nie dali :-p. mam też wagę dla noworodka z tego sklepu, ale to był zakup z tych tańszych, więc nie ma o czym gadać.
natomiast czas oczekiwania w przypadku wózka i szafy był taki jak obiecywali.

generalnie zastrzeżeń nie mam, ale sprzedawca mógłby być bardziej douczony. tym bardziej, że chce sprzedać wózek za 4 tys.

pewnie do grudnia jeszcze tam będę, więc zobaczę co mi powiedzą, za te 2 miesiące ;-)

edit: teraz mi się przypomniało, że ten problem z ogarnięciem tematów nowości w wózkach istnieje tam już od dłuższego czasu. przecież jak zamawiałam poprzedni wózek w d=grudniu 2011r., to też mi kobieta nie chciała uwierzyć, że do tego modelu są białe piankowe koła. a zamiast pompowanych czarnych z białym paskiem chciała sprzedać całe czarne :crazy: dopiero jak kazałam jej wejść na oficjalną stronę producenta, to przyjęła moje zamówienie.
już się nie dziwię, dlaczego dziś mi tak o tej czarnej ramie Buga powiedziała. a o przedłużonym daszku nawet nie wspomniała :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry