reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Chyba skuszę się i kupię kocyk Minky.
Dziewczyny jak do któreś dotrze ten kocyk niech się wypowie jakie wrażenia i czy warto no i poda link. Z tych grubych można wyciągac ocieplenie?

Ja mam już minky :-)
Ale ocieplenia nie da się wyjąć bo jest już razem zaszyte. Więc musisz wybrać z ociepleniem lub bez. Ja mam z ociepleniem ale nie jest jakiś przesadnie gruby. Za to w dotyku milutki.

Ostatnia edycja:
Ja też się skuszę na Minky, tylko wypłatę dostanę.
Co do laktatora to ja miałam jakąś ręczną Medelę, zadowolona w sumie byłam.
Z ubranek dla niemowlaka to chyba nic już nie będę kupować, w weekend szwagierka podrzuciła mi 5 toreb ciuszków- 2 dla noworodka i 3 dla starszego bobasa, takiego po 6 miesiącu. Śpiochów i pajaców to już mam tyle, że ze 2 dzieci mogłabym obdzielić. Kupię tylko coś co mi się bardzo ale to bardzo spodoba.
A my dostaliśmy od mojego ojca miły zastrzyk gotówki, to znaczy taki wirtualny ale bardzo fajny. Pożyczył mi kilka miesięcy temu 7 tysiaków na ZUS ciążowy i teraz powiedział, że nie musimy mu oddawać, ze to prezent dla Jagody:-)

Suseł, WOW!!! Niezły zastrzyk, ale zazdroszczę!

Yggam, aaa, a ja myślałam, że to ocieplenie się da wyjąć :-(

Laktatory elektryczne oglądałam w weekend i w sumie używany kupię spokojnie w moim mieście do 100zł...

reklama
Do góry