reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

karpanna, no właśnie bez przecen czy promocji to w marketach wcale nie mają fajnych cen :baffled:

Doggi, gratulacje!!!

Mnie się marzy laktator elektryczny, ale poza moim zasięgiem finansowym.
I zastanawiam się, czy kupić ręczny, ale nowy, czy szukać używanego elektrycznego...

reklama
Ja też byłam dzisiaj na zakupach i nie mogłam się oprzeć!
Znowu różowości - one takie słodkie !
Więc śpiochy pszczółki dla naszej Majeczki oraz półśpiochy.

I jeszcze moja mama upolowała dziś w Tesco 5 szt body z krótkim rękawem za 16,50. Wzięła większy rozmiar więc na lato będą jak znalazł :-)

Aha i u nas w nowym mieszkanku coś zaczyna się dziać.
Wczoraj parkiet został polakierowany. Jeszcze tylko meble i szafy do zabudowy i można się wprowadzać.
Chociaż pewnie jeszcze nam trochę zejdzie.
Bo ja chcę mieć prawie wszystko gotowe zanim się wprowadzimy bo wiem że potem z kasą będzie ciężko.
Dziś zamówiliśmy stół do "salonu" i łóżko i komodę do sypialni. Zostanie jeszcze łóżeczko dla małej ale to moi rodzice dziś powiedzieli że kupią.
A rodzice mojego M. zbierają na wózek.
Więc trochę wydatków nam odejdzie :-)

Załączniki

• CAM00289.jpg
    CAM00289.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 44
  • CAM00290.jpg
    CAM00290.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Skończyłam poduszkę. Matko mam taki ból krzyża teraz ze nie wiem jak się ułożyć a wcale długo nie siedziałam z 40min :(((( ech starość, cuążoeość nie radość.
Zdjęcia całej pościeli wrzucę jutro bi dziś ciemno a nie chce mi się bawić z naświetlaniem pokoi :p

Yggam śliczne ciuszki!!

Karpanna dlatego ja jsk zamawiam na allegro coś to zawsze patrzę co jeszcze ma sprzedawca i odcrazu więcej rzeczy zamawiam i wtedy wysyłka juz nie razi tak :)

Doggi brawo! Ja wysprzątalam caly dom lącznie z fugami w lazienkach ze teraz spojenie lonowe mnie napierdziela na maxa. Czlowiek durny:)

O laktatorach nic nie wiem. Nie uzywalam wiec nie kupuje:) Jakby co to pozycze od sąsiadki.

ja mam ręczny z aventu i nowego nie kupuję, bo przy młodym odciągałam tylko w potrzebie w szpitalu i może ze 2-3 razy w domu. nie polecam go, bo mój strasznie SKRZYPI. wstyd było mi w szpitalu w nocy odciągać, bo chyba pół oddziału mnie słyszało :rofl2:

reklama
I nie wytrzymałam dorobiłam do poduszki pier.dołki jeszcze :p i jestem z siebie tak dumna ze hej ;) Stachu tez dumny bo radośnie podskakuje w brzuchu ;) ale to może zasługa szarlotki ;)

Efekt końcowy poniżej, już wiem jak się zabrać za minky to mogę zamawiać materiał i szyć pościel dla Stachowickiego :D

P.s. Jestę dziwolę i nie umiem gwiazdek rysować wiec koslawe są :p

Załączniki

• 1412447275304.jpg
    1412447275304.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 61
Do góry