reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Alecta mega ta bluza :-) pajacyk dla Marysi tez słodki!
Laydeek same slicznosci i bardzo fajna cena jak za nowe ;-)
Laydeek same slicznosci i bardzo fajna cena jak za nowe ;-)
kasiekz
Fanka BB :)
Mi na tel.tak cos cora porzestawiala ze nic nie widze. Ale wszystkim gratuluje udanych zakupow! Ja dopiero w grudniu zamierzam
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, pokaż podgrzewacz
Ja mam jeszcze caaaaaaaaaaały styczeń na zakupy...
Ja mam jeszcze caaaaaaaaaaały styczeń na zakupy...
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, a jaką on ma regulację temperatury? Pokrętło czy ustawia się precyzyjnie np. 37,5 stopnia? Bo ja właśnie szukam takiego z precyzyjnym ustawianiem, a nie pokrętłem i żeby był też 2w1 ze sterylizatorem...
Wydaje mi się ze precyzyjne bo tam są jakieś przyciski pokrętła mię ma. Ale dla mnie to mało ważne w sumie, tak samo sterylizator nie jest mi potrzebny. Dla mnie najważniejsze żeby szybko grzal bo ten co miałam poprzednio to z 5 min trza było czekać lekko a yo wieczność była! A ten niby do 2 min wiec Lubie to
agulqa_b
Doggi spoko. Gdybym jak Ty planowala karmic cycem przez butelke lub w ogole mm to bralabym pod uwage
reklama
kasiekz
Doggi tommee t. blyskiem podgrzewa wiec na pewno sprawdzi ci sie. Kupilam uzywany na sloiczki taki zwykly (3stopnie podgrzewania) i byl super. Sprzedalam bo na wyjazdy potrzebowalam bezprzewodowy i kupilam termos podgrzewacz 2w1 Philips Avent. Wieczorem nalewasz a rano masz dalej gorącą wode wiec tez polecam