reklama
bada m.
Fanka BB :)
Doggi pzecież kupimy sobie suszarki elektryczne i raz dwa wszystko suche będzie
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja kupuję po 2 na dziecko, a że Młoda ma jeden, to kupuję 3 Wszystkie takie rzeczy mam po 2 - komplety pościeli, prześcieradła, piżamy długie/krótkie, szlafroki - jak jedno do prania, to drugie w ruch
Dziewczyny z większych miast, Wy sobie szukajcie na Allegro takich dupereli w swoich miejscowościach, ja zawsze wpisuję na Allegro czego szukam, a później zaznaczam, że tylko z Częstochowy, co by na wysyłce oszczędzić ;-)
Dziewczyny z większych miast, Wy sobie szukajcie na Allegro takich dupereli w swoich miejscowościach, ja zawsze wpisuję na Allegro czego szukam, a później zaznaczam, że tylko z Częstochowy, co by na wysyłce oszczędzić ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, no ja wiem, ale czasem np. z czyjejś miejscowości ten ręczniczek będzie 5zł droższy, a wysyłka z Czewy 10zł - i tak oszczędność
agulqa_b
Fanka BB :)
Dlatego mi sie cena widzi ale nawet jak nie z ina to wezme przy okazji innych zakupow wszystko od jednego sprzedawcy
świetna misiowa bluza. jest tak dla dorosłych (obecnie nieco puszystych)?
fajne ręczniczki. mam takie 2. i 2 duże przeznaczone tylko dziecka. wystarczyło. ale dokupię choć 1, bo to się akurat przydaje
o tym kocyku minky też ciągle myślę, ale jakoś nie mam odwagi póki co kupować rzeczy w dziewczęcych kolorach
fajne ręczniczki. mam takie 2. i 2 duże przeznaczone tylko dziecka. wystarczyło. ale dokupię choć 1, bo to się akurat przydaje
o tym kocyku minky też ciągle myślę, ale jakoś nie mam odwagi póki co kupować rzeczy w dziewczęcych kolorach
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
sprite, to kup unisex
Mnie ten Minky chodzi po głowie, ale jak już, to w styczniu kupię, póki co są ważniejsze wydatki, zobaczę, jak będziemy z kaską stać ;-)
Mnie ten Minky chodzi po głowie, ale jak już, to w styczniu kupię, póki co są ważniejsze wydatki, zobaczę, jak będziemy z kaską stać ;-)