reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Moja smoka nie chciala. Dawalam i dawalam ale plula kazdym. Na szczescie nie potrzebowala i od 2miecha juz mi ladnie do rana spala tj.o 5.00 budzila sie na cyca a potem dalej lulu.

reklama
młodemu kupiłam kilka smoczków (bo były ładne :-p
p.gif.pagespeed.ce.1iqzvM-Dj6.gif
, nie powiem ile czasu traciłam na ich wybór w sklepie... bo może ten, a może jednak tamten :-p). a on miał wszystkie w głębokim poważaniu. nigdy nie miał smoczka w buzi dłużej niż kilka sekund. z własnego wyboru-nie mojego.

najśmieszniejsze, że tydzień temu jak miał gorączkę, chciałam mu sprawdzić temp. w innym miejscu niż ucho i przypomniało mi się, że mam taki termometr w smoczku. poszukałam go. wkładam mu do buzi, a on przerażona mina i w płacz :rofl2::rofl2: tyle w temacie :rofl2:

Kasiek mi tez minky sie podoba ale za ta cene nie zaszaleje sobie a dla mlodego mam dwa czy trzy kocyki i kto wie czy jeszcxe ktos nie sprezentuje
Tez zycze sobie nie miec problemow z laktacja

Tasia jasne ja rozumiem. Po prostu zastanawiam sie nad tym czy to lenistwo czy niemoc. Oczywiscie to kazdego decyzja indywidualna i nikogo nie potepiam i uwazam ze kazdy ma prawo wyboru. Zwykla ciekawosc :-)

Nulini ja nienawidze zadnego piwa :p

Ja tez planuje kupic, jednego lub dwa na poczatek. Jak bedzie potrzeba to uzyje :-)

No jak u mnie z tym smokiem-identycznie! Hehe

Pewnie. Ja tak pisze bo mleka mialam od razu duzo i super cyce trzymaly bo samo nie lecialo ale wazne tez dziecko! Sąsiadka ta co blizniaki urodzila cierpi:/ Dwie doby ich przy sobie nie miala a w szpitalu karmili butelką (u mnie kubeczkiem). Chlopaki tak sie przyzwyczaili do smoka ze ona musi sciągac mleko! Pręzą sie przy cycu, placzą, dwie polozne rece rozkladają:/

Karpanna bo minky to wysokiej jakosci polar o bardzo wysokiej gramaturze i niesamowitej miekkosci. Kto raz go dotknke zapragnie go miec...jak go dwa lata temu rozpakowalam to zachorowalam:p I ma niby wlasciwosci-zima pod nim cieplej, a latem nie pocisz sie. Hahaha ja juz sobie wsio wmawiam bo tak chcialabym miec go dla siebie ale nie stac mnie. 40zl dla bobasa OK ale za duzy 300+zl to przesada:/

ja sama siebie nie poznaje,od 3 dni oglądam te kocyki i zdecydować się nie mogę-mniejszy,czy większy,docieplony,czy cienki,a może jednak nie Minky :-D co za maruda ze mnie,to nie w moim stylu

bada, ja wezmę ten ocieplany Minky, bo wkład zawsze można wyjąć ;-) Kupiłabym jeden ten kocyk, ale strasznie mnie urzekł i chciałabym, żeby Tosia też miała coś tak słodkiego i milusiego :-D Ale kolory to zabij mnie, a nie wiem :szok:

reklama
ja sie też skuszę chyba na dwa minkowe kocyki :)) powoli się przymierzam do zakupasów ... linki które wrzucacie wcale nie ułatwiają oszczędzania :-D

Do góry