reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Jezyk nie można online :( ja mam najbliżej do wrocka i Drezna ale wrocek to 150km a Drezno 100 więc średni interes do samej Ikei jechać :/ atak właśnie łóżko i materac dla Oli kupowalismy podróż po jedną rzecz :/

reklama
Dziewczyny, ja mam do Ikei niecałe 30km. jeżeli cos chcecie to nie ma problemu z zakupem. sprawdźcie tylko kuriera ile kosztuje i czy taka wagę przewozi. naprawdę dla mnie żaden kłopot.

luz;-)

umówiłam się 2godz. temu na jutro z babka na ogledziny buga i własnie mi napisała, że sprzedała. nie dziwne, bo chciała za cama2 - 500zł. ale umówiła się ze mną! niesprawiedliwe! :-(

reklama
Sprite i tak dobrze, że napisała. Szwagier jechał po samochód na Śląsk (a my z okolic Torunia) byli umówieni na konkretną godzinę, przed wyjazdem jeszcze gadali a jak był ok 30km przed miejscem docelowym to zadzwonił i się dowiedział że samochodu już nie ma

Agulqa ja też czekam na tą Ikea Bydgoszcz, bo najbliżej mam do Gdańska. W sumie do Poznania pewnie odległość podobna, ale droga gorsza.

Do góry