reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
femme, która bierzesz? ja po prostu potrzebuje mebel na ciuszki, a przy okazji taki, na którym da się umieścic przewijak.

Malm mamy w swoim pokoju taka duża od 6 lat i się dobrze trzyma :-D mi tam w sumie więcej do szczęścia nie trzeba piwne i tak za 2 lata będę wymieniala dziecia całość wiec szkoda inwestować :-)

A przewijaka.nie planuje chyba ze odzyskam łóżeczko po Ninie to one z przewijakiem było ;-)

Załączniki

• 1411834743416.jpg
    1411834743416.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 38
femme, fajna :tak: i pojemna chyba, co? no ja raczej mebli im wymieniać nie będę tak szybko, więc mogę sobie pozwolić na większy wydatek, ale cena pinio mnie zabiła

Agulqa tak od x lat :-) i są w różnych kolorach i wielkościach
Nasza jest taka tylko ze w ciemnym brazie i fakt dużo do niej wejdzie no i przeżyła 4 przeprowadzki wiec wytrzymała :-D :p

Załączniki

• 1411835599118.jpg
    1411835599118.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 33
Te komody malm są bardzo fajne za tą kasę, sama kiedyś takie miałam i faktycznie sporo się tam mieści:-)i co ważne praktycznie do wszystkiego pasują bo są proste.

reklama
Jezyk są dostępne na allegro niektóre rzeczy ale niestety wychodzą drożej. ..poszukaj na olx albo gumtree używek, może akurat się trafi bliżej :-)

Do góry