reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Elutka pewnie. Ja te 50 chyba za 1 lub 2zl kupilam
Moze komus sie przyda
ŚLICZNE ROŻKI 80X80 PRODUCENT (4554848518) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Moze komus sie przyda
ŚLICZNE ROŻKI 80X80 PRODUCENT (4554848518) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ostatnia edycja:
alecta, ale różoooooowe :-) i słoooooooodkie :-)
patrzcie co znalazłam Kołyska drewniana dla dzieci w kształcie księżyca ręcznie robiona! Zabrze • OLX.pl (dawniej Tablica.pl) to można kupić! a dlatego mnie zaskoczyła, bo jakoś 2 lata temu pojawiło się w sieci na tych wszystkich dzieciowych stronach takie foto
ale chyba małe praktyczna ta kołyska ;-)
a tak swoją drogą, dziwią mnie ceny używek, które są w podobnej kwocie **BABY-RAJ **KOŁYSKA Z MATERACEM +KÓŁKA-PROMOCJA (4614869195) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ja się chyba popłaczę :-( nie wiem co mi sie ubzdurało, że ta komoda kosztuje max 800 zł . byłam pewna, że jak kupowałam szafę dla młodego to właśnie za tyle miała byc komoda... o fuck KOMODA DREWNIANA Barcelona Pinio + przewijak WARTO (4593685028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :---(
muszę jechać zobaczyć tę komodę SUNDVIK Stół do przewijania/komoda - IKEA przynajmniej do łóżka młodego będzie pasować, bo z tej samej serii. ma ktoś? te szuflady są pojemne? bo nie wyglądają
patrzcie co znalazłam Kołyska drewniana dla dzieci w kształcie księżyca ręcznie robiona! Zabrze • OLX.pl (dawniej Tablica.pl) to można kupić! a dlatego mnie zaskoczyła, bo jakoś 2 lata temu pojawiło się w sieci na tych wszystkich dzieciowych stronach takie foto
ale chyba małe praktyczna ta kołyska ;-)
a tak swoją drogą, dziwią mnie ceny używek, które są w podobnej kwocie **BABY-RAJ **KOŁYSKA Z MATERACEM +KÓŁKA-PROMOCJA (4614869195) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ja się chyba popłaczę :-( nie wiem co mi sie ubzdurało, że ta komoda kosztuje max 800 zł . byłam pewna, że jak kupowałam szafę dla młodego to właśnie za tyle miała byc komoda... o fuck KOMODA DREWNIANA Barcelona Pinio + przewijak WARTO (4593685028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :---(
muszę jechać zobaczyć tę komodę SUNDVIK Stół do przewijania/komoda - IKEA przynajmniej do łóżka młodego będzie pasować, bo z tej samej serii. ma ktoś? te szuflady są pojemne? bo nie wyglądają
Załączniki
Ostatnia edycja:
femme fatal
Mama Ninki :)
Sprite ja komody do 500 zł szukałam i pełno pięknych było nie wiem skąd tą cenę wzięłas ten księżyc niby fajny ale strasznie nie wygodny się wydaje
femme, pewnie masz racje, ale ja pisałam wcześniej, że młody ma tę szafę z pinio barcelona i plan miałam dokupić do kompletu komode żeby nie robić w pokoju zbieraniny róznych mebli. przeliczyłam się z cena :-(. ja wiem, że te meble są z drewna, ale że aż taka cena za połowe mniejszą od szafy komodę?
jezyk, mnie też :-(
jezyk, mnie też :-(
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Aaaa no to droga serię sobie wybrałaś
Ja komodę z Ikei wezmę za 200 zł ;-)
Ja komodę z Ikei wezmę za 200 zł ;-)