reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
agulqa_b
Fanka BB :)
Aaa ja nie pamietalam wlasnie kiedy maja dojsc
kasiekz
Tez zamowilam jak tylko wstawilas linka i nie mam. Pewnie w listopadzie beda rozsylac
Odnosnie laktatora to tez spory wydatek i nie wiadomo czy sie przyda.Ja na szczescie pozyczylam bo nigdy nie uzywalam. Mialam mnostwo pokarmu ale mloda wsio wyciągala. Na wyjsciach nic mi sie nie lalo. A jak jechalam na zakupy to mlodej te 60ml do butelki dla meza spokojnie sciagalam naciskajac rękami na piersi. Nie wiem jak bedzie tym razem. Mam nadzieje ze tak samo wiec na początek tez pozycze
Odnosnie laktatora to tez spory wydatek i nie wiadomo czy sie przyda.Ja na szczescie pozyczylam bo nigdy nie uzywalam. Mialam mnostwo pokarmu ale mloda wsio wyciągala. Na wyjsciach nic mi sie nie lalo. A jak jechalam na zakupy to mlodej te 60ml do butelki dla meza spokojnie sciagalam naciskajac rękami na piersi. Nie wiem jak bedzie tym razem. Mam nadzieje ze tak samo wiec na początek tez pozycze
agulqa_b
Moze w listopadzie faktycznie, mi sie dzis przypomnialo wiec postanowilam naposac ;-)
Ja dlatego nie kupuje super laktatora bo nie wiem czy u mnie potrzebny bedzke. W razie w pojade i kupie a do szpitala ten co mam spokojnie starczy.
Dzis lub jutro zamowie materialy na poszewki do becikow :-)
Ja dlatego nie kupuje super laktatora bo nie wiem czy u mnie potrzebny bedzke. W razie w pojade i kupie a do szpitala ten co mam spokojnie starczy.
Dzis lub jutro zamowie materialy na poszewki do becikow :-)
Martusia_jg
Początkująca w BB
pochwalę się w sobote dokonałam pierwszego zakupu dla małego jest nim wózek)) ahhh jak się ciesze, zdecydowaliśmy się na mutsy 3w1, czytałam opinie, rozmawiałam z koleżankami, które go mają i jedyna wada to mały koszyk..ale jak coś to się dokupi Mam nadzieje,że służyć będzie nam dobrze
agulqa_b
Ja tez zakupu wozka noe mohe sie doczekac ale z powodu gwarancji kupie chyba na ostatnia chwile ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja raczej też wózek będę kupować nowy i wstrzymam się do stycznia, żeby gwarancję mieć jak najdłużej
A koszyk to dla mnie nie problem, używam tylko do wożenia kocyka i drobnych zabawek, na zakupy wózkiem jeżdżę sporadycznie
A koszyk to dla mnie nie problem, używam tylko do wożenia kocyka i drobnych zabawek, na zakupy wózkiem jeżdżę sporadycznie
reklama