reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ja wózek nie wiem kiedy kupię, jak pomyślę ze muszę do wrocka po niego jechał to mi się odechciewa :/ wiec musze jakaś hurtownie znaleźć dla dzieciów żeby połączyć wózek z wyprawką żeby nie jechać tylko po wózek i torty sowy

Doggi we Wrocku hurtownia Bajka jest. Są tam wózki i wszystkie inne duperele... Co to torty sowy?

Bada a no widzisz, może jeszcze jeden sobie zmówię :)))

Ostatnia edycja:
AZA sowa to pan który założył cukiernie w Bydgoszczy i teraz w większości dużych miast ma filie. I ma takie torty ze mi nogi miękna :)
Ja wózek chcę kupić w bobo wózki najtaniej wychodzą Jak tak patrzyłam w necie ale dobrze wiedzieć o tej hurtowni bajka muszę obczaić :)

Agulqa_b nie jest utrudnieniem ale zawsze można rzepy doszyć :) jak bez nich się nie sprawdzi :)

Jezyk wlasnie mam beciki i bede kupowala material na poszewki bo beciki po kims troche zniszczone. W takim razie kupie cos do wiazania tez ;-)

Dzis zamowilismy meble do sypialni hurra!!! :-) w koncu :-) nasz materac i nowa koldra juz dawno czekaja ;-)

No i info dla osob co maja konto w pekao sa. Do 30.10 jest promocja i za potwierdzenia platnosci karta powyzej 10zl mozna dostac fajne prezenty dla dzieciakow

Edit
Sezon na zwierzaki - Bank Pekao SA link doctej promocji w pekao sa

Doggi a o rzepach wlasnie tak pomyslalam tez ze doszyje jak cos ;-)

Ostatnia edycja:
Bada kojec czyli łóżeczko turystyczne? Jeśli tak to u mnie był kilka razy w roku eksploatowany i nic się z nim nie działo. Teraz będzie służyło drugiemu brzdącowi :))) Swoją droga nic się przed Tobą nie ukryje hehe... :))))

reklama
ja kupiłam łóżeczko turystyczne,będziemy go używać jako łóżeczko stacjonarne na początku nie wiem czy rozłoże bo mamy kołyskę,ale z drugiej strony tam jest przewijak,a bez sensu kupować 2 osobny ceratowy przewijak-tak więc dzięki :happy:

agulqa Ty piszesz o takich starodawnych becikach z piór ? jak tak to to raczej mało praktyczne jest,a szczególnie za ciepłe,chyba że zamierzacie nie grzać zimą :-D

Ostatnia edycja:
Do góry