nieobecna87
Fanka BB :)
Moje pierwsze dziecko nigdy nie spało z nami w sypialni - od pierwszej nocy miało łóżeczko w swoim pokoju. Wiem, że niektórzy lekarze takie działania odradzają. Drugie dziecko będzie spało w pokoju z pierwszym, więc standardowe łóżeczko. Mam stare od Młodego - 60x120 cm i nowe od Młodego (70x140cm), które przerabia się na łóżeczko juniorskie (wrzucałam link do niego) i chyba dla drugiego takie samo kupimy.
Wczoraj kumpela oddała mi moje ubrania ciążowe - jak je zobaczyłam... są ogromne! Mam rozmiar 36 i 38, przymieżyłam te mniejsze i na razie w nich pływam. Aż nie mogę uwierzyć, że będę znowu taka wielka.
Wszystkie spodnie mam z HM, kupione po około 35 - 40 zł za parę (można trafić na końcówki kolekcji dla mamy).
Wczoraj kumpela oddała mi moje ubrania ciążowe - jak je zobaczyłam... są ogromne! Mam rozmiar 36 i 38, przymieżyłam te mniejsze i na razie w nich pływam. Aż nie mogę uwierzyć, że będę znowu taka wielka.
Wszystkie spodnie mam z HM, kupione po około 35 - 40 zł za parę (można trafić na końcówki kolekcji dla mamy).