U nas sypialnia jest niewielka . Na poczatku chciałabym żeby dziecko spało u nas , szczególnie w nocy, ale z czasem będę przyzwyczajać do własnego pokoju dlatego chyba zdecyduje sie na łóżeczko dostawne do naszego w sypialni a do małego pokoju łożeczko z którego można wyciągnąć wszystkie szczebelki i obniżyć tak żeby wyglądało na zwyczajne łóżko.
reklama
bada m.
Fanka BB :)
jezyk ja też takich dzieci nie miałam,ale wiem,że istnieją,mam koleżankę,która ma synka starszego o rok od mojego Antka i wyobraź sobie,że ona go kąpała,kaarmiła i wychodziła z pokoju,a on sam usypiał i to na długo tylko jeden raz jej się budził nad ranem,w ogóle bardzo był spokojny,minus takiego stanu,że wolniej się rozwijał-siadał,chodził, późno,bo dzieci nie bawione, nie stymulowane zawyczaj tak mają
Wiadomo,że dziecko śpi z mamą lub przy mamie dla jej wygody i każdy sobie musi wypracować swój "patent"
Wiadomo,że dziecko śpi z mamą lub przy mamie dla jej wygody i każdy sobie musi wypracować swój "patent"
Żelka
My mamy lozeczko po T i mysle ostro nad kolyska ... kuzyna bardzo zachwalala. Moj synek tylko na piersi wychowany i dosc szybko przesypial cale noce. Teraz maluch tez bedzie spal z nami w pokoju napewno.
Bada u nas z usypianiem bylo dosc latwo, ale T smoczkowy byl. Kąpanie, jedzenie, czyszczenie buzi takaszczotka. Smok zgaszone swiatlo i wlaczona pozytywka z projektorem i mlodziez zasypiala. Oczywiscie to bylo juz pozniej tak po pol roku. Wczesniej dyrdlanie w wozku, na rekach tulanie spiewanie
z reszta wozek zawsze ratowal krytyczne sytuacje. I jak juz nic mie pomagalo to pielucha smierdziucha tetrowa, smok kocyk i chwila moment w wozku spal
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Bada u nas z usypianiem bylo dosc latwo, ale T smoczkowy byl. Kąpanie, jedzenie, czyszczenie buzi takaszczotka. Smok zgaszone swiatlo i wlaczona pozytywka z projektorem i mlodziez zasypiala. Oczywiscie to bylo juz pozniej tak po pol roku. Wczesniej dyrdlanie w wozku, na rekach tulanie spiewanie
z reszta wozek zawsze ratowal krytyczne sytuacje. I jak juz nic mie pomagalo to pielucha smierdziucha tetrowa, smok kocyk i chwila moment w wozku spal
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
nieobecna87
My też mamy z Mlodym całkiem nieźle Od urodzenia: kąpiel, mleko, smok, przytulanka i wsadzenie do łóżeczka gdzie sam zasypia. Czasem trwa to 5 minut a czasem 30. Kiedyś było mleko na rękach ale jak Młody skończył pół roku to się zbuntował i musi sam pić w łóżeczku, inaczej nie wypije. W nocy budził mi się od urodzenia maksymalnie raz. Poza kilkoma okresami.
bada m.
to moi chłopcy oboje nie lubili spać,Antka się na trzepaliśmy i wózku i leżaczku i na rękach,a z Mikim trzeba było się kłaść i to długo( wózka szczerze nienawidził ),także myślę,że mało mnie może zadziwić,a i jeszcze oboje mieli kolki i "suszyliśmy "ich suszarkami do włosów na początku sam brzuszek +masaż a później spali tylko przy szumie suszarki ile myśmy ich zużyli to sobie nie wyobrażacie nawet i powiem wam,że sama sie do tego szumu przyzwyczaiłam,tak więc kto wchodził do nas i usłyszał szum suszarki to wiedział,że dziecko śpi
jezyk ja jak się domyślasz też z tych wygodnych
jezyk ja jak się domyślasz też z tych wygodnych
Ostatnia edycja:
reklama
Bada- slyszalam o patencie z suszarkami, ale nigdy nie probowalismy. U nas jak Kacper się budził na spacerze to odrazu ryczal, trzeba było wyciągać ten cały wkład z wózka głębokiego i go bujac na środku ulicy, w domu tak samo go mąż usypial, brrrr jak mi się przypomni