reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

bada, boskie to łóżeczko!

agulqa, fajne łupy znalazłaś :-D

Doggi, u nas stojak niezbędny, bo kąpaliśmy w pokoju :-( Łazienkę mamy na górze, na dole hall nieogrzewany i noszenie noworodka z kąpieli byłoby koszmarem, więc dopóki Młoda nie siadała, to kąpaliśmy ją w pokoju, dopiero później normalnie w łazience...

Matko, ile tego!!! :szok:
Niezliczone ilości bodziaków, pajaców, spodenek, bluzeczek, czapeczek, bucików, skarpetek, kombinezony ze 3, jak do tego dojdą ciuszki, które my mamy poodkładane, to już nic nie będę musiała kupować :-D

reklama
Nulini to super, tez bym chciała żeby ktoś mi podrzucil ciuszki dla dziada a tu nic wszyscy się wszystkiego pozbyli :(

A ja dziś z rana wysłałam starego do lidla (były kołdry na 4 pory roku) i udało się kupił mi w końcu nową kołdrę :) bo ta nasza juz wołała o pomstę do nieba a nowki drogie te 4 pory roku (na ceneo znalazłam za 190 zyla) a w lidlu za taką 200/220 119 zł :) i jestem przeszczesliwa bo właśnie powlekłam ją i jest tak super ze juz się nocy i spania nie mogę doczekać :)

Ostatnia edycja:
Nulini, ale super :-)

agulqa, ja też kąpałam w pokoju, bo w łazience nie było tyle miejsca, a tak sobie kładłam wanienkę na stół a obok stało lóżeczko z przewijakiem i wszystkie szafki z ubraniami i kosmetykami, więc pod ręką. wygodniej mi tak było. teraz nie wiem jak w tym mieszkaniu będziemy robić. jeszcze o tym nie myślałam.

teraz nie wiem jak w tym mieszkaniu będziemy robić. jeszcze o tym nie myślałam.

Wszystko wyjdzie w praniu, jq tez jeszcze o tym nie myślałam. Przy oli wszystko było bardzo oszczędnie wiec mieliśmy samą wanienkę, ale teraz ciut lepszą mamy sytuację to może kupimy ze stojakiem, ale znając mnie nie będę chciała przepłacać i bedxie sama wanienka :p

My też kapalismy w pokoju do któregoś momentu. W łazience mamy tylko prysznic i jakoś tak niewygodnie było póki młody nie siedział. Teraz zobaczymy..wyjdzie w praniu, bo takie noszenie tej wanienki było trochę upierdliwe ;-)
Nulini ale paka! Super:-)
My wanienke mamy zresztą to na szczęście nie jest drogie.
Doggi patrzyłam na tą kołdrę, fajnie wygląda. My póki co mamy w miarę nową bo ma coś 2 lata zresztą ja uwielbiam puchowa pościel ;-)

Elutka ja dzięki temu noszeniu wanienki miałam pięknie górę wymodelowaną :D ręce, ramiona i biust :D
Ta nasza kołdra ma około 5 lat i strasznie się wyrobiła tak się to wypełnienie nieładnie pogrupowalo :/ i poza tym kupiona w Anglii wiec rozmiar 200/200 i w PL nie było poszewek na nią :/

Doggi u nas mąż nosił wanienke hehe :-D
Fakt, taki rozmiar jest w Pl niestandardowy.
My kupowalismy w jysku i póki co sprawuje się dobrze, nic się nie dzieje. Inna sprawa że w lecie używamy zwykłej cienkiej z ikea, bo tamta mega gorąca jest

reklama
Do góry