reklama
Ja teraz kupuje kauflandowskie na zmianę ostatnio z Bella Happy bo na promocji były a są super. Jest stronka Pieluszki i kosmetyki dla dzieci i niemowląt - Sklep Internetowy Bliżej Ciebie gdzie Happy tanio wychodzą
agulqa_b
Fanka BB :)
Ja na pewno wiem ze w aypialni nie bedzie miejsca, jedynie w pokoju malego. Ale mam nadzieje ze zmiescimy sie z wanienka w lazience ;-)
Elutka wlasnie mnie tez noszenie wanienki przeraza szczegolnie jak Ł nie bedzie w domu.
Myckupilismy ostatnio nowa koldre 200x220 z jysk z mikropuchu. Sztuczna ale Ł w tym robi i mowi ze dobra jest wierze mu na slowo. A raczej nie mozemy miec naturalnej bo Ł alergik
Karpanna ja planuje te pierwsze kupic pampersa chyba, a pozniej juz wielorazowy. Ale sama nie wiem do konca, bo jak cena znacznie wieksza niz innych to pewnie tansze wezme
Elutka wlasnie mnie tez noszenie wanienki przeraza szczegolnie jak Ł nie bedzie w domu.
Myckupilismy ostatnio nowa koldre 200x220 z jysk z mikropuchu. Sztuczna ale Ł w tym robi i mowi ze dobra jest wierze mu na slowo. A raczej nie mozemy miec naturalnej bo Ł alergik
Karpanna ja planuje te pierwsze kupic pampersa chyba, a pozniej juz wielorazowy. Ale sama nie wiem do konca, bo jak cena znacznie wieksza niz innych to pewnie tansze wezme
Żelka
ja jechałam na oryginalnych ...cały okres pieluchowania, na zmaine z huggisami. wychodzi cena za sztukę podobna do tych tańszych jak sie kupuje w gigapakach
bada pampki premium care niby są z dodatkiem bawełny i mają taką siateczkę, która jest do d...y bo się przykleja do dupinki i powoduje podraznienia, wieięc ja nie mogłam odkryć z której one strony są delikatniejsze ... na pewno nie nadają się na to smułkowe podsrywanie bo po co maluchowi fundować podrażnienia.
bada pampki premium care niby są z dodatkiem bawełny i mają taką siateczkę, która jest do d...y bo się przykleja do dupinki i powoduje podraznienia, wieięc ja nie mogłam odkryć z której one strony są delikatniejsze ... na pewno nie nadają się na to smułkowe podsrywanie bo po co maluchowi fundować podrażnienia.
bada m.
zielone pampersy 1 też można kupić w zbliżonej cenie,ostatnio znalazłam za 55 gr,a tak pytam bo szwagierka ma właśnie te białe pampersy ,a za moich dzieci były tylko zielone
agulqa_b
Ja tam w cenie pamokow w ogole sie nie orientuje
ja tak jak Żelka, ja jest promocja to oryginalne, ale juz od dłuższego czasu Dady lub lidlowe te ultra cienkie czy jakoś tak. jakoś nie miałam wcześniej siły latać po sklepach i szukać promocji. ale faktycznie czasami nawet bardziej opłaca się pampersy.
reklama
A ja zaczęłam patrzeć na laktatory. I w sumie chciałam ręczny, ale trafiłam na canpol easy start i wczytuje się właśnie w opinie, i wydaje się być naprawdę super. Przede wszystkim kobitki piszą ze bardxo dobrze odciąga pokarm, co w sumie jest częstym problemem bo wiele laktatorow kiepsko odciąga (choći się wydaje ze to kwestia wkretu, bo ja miałam ręczny canpol i super odciągal wysysal do zera i potem moja koleżanka chciała pożyczyć bo jej nie odciągal i ten mój też jej nie odciągal wiec chyba to kwestia umieć nie umieć a ze ja byłam zmuszona do odviaganua to musiałam umieć