reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Fajny zakup :-) my z mama znalazlysmy cala siatke butow po mlodym rakich na rocxek i ciut wiecej lacznie z przeslodkimi
Kaloszami rozm mini ;-) laktator taki jakby z grucha (wezme sobie do szpitala ;-) no i sprawdzilam na sobie, siara poleciala z cyckow... ) mam jeszcze kilka maskotek i mate edukacyjna :-) a i karuzela do lozeczka, oczywiscie planuje czesc rzeczy przerobic pod siebie. Plus 2 kocyki cieniutkie i jeden grubszy

reklama
ja klasyczne drewniane juz miałam dla chłopców z vox,a teraz mamy w częściach bo Piotrek zrobił z niego bramki na schody :-D a i mam drewnianą kołyskę białą
agulqa ​fajne zdobycze i mniej do kupienia zostanie

No to mam popołudnie zagospodarowane :-D brat mi przywiózł po znajomych wanienke, przewijak, lezaczek, mate i 6 pudeł ciuszkow dla chłopczyka :-D Wyprawka prawie z głowy :-D

Załączniki

• 1411213606919.jpg
    1411213606919.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 48
Bada, jezyk no mega sie ciesze. Co prawda karuzele i mate chce przerobic troszke i wszystko trzeba wyprac itp, ale wiele z tych rzeczy na pewno sie przyda :-)
Nulini super! Mi ponoc wanienka tez ma skapnac, ale bez stojaka :-( przewijak musimy kupic i lezaczek jesli bedziemy chcieli miec to tez

Agulqa_b, Nulini super ze taka wyprawka wam się uzbuerala zawsze do przodu :)

Agulqa_b dla mnie wanienka nie musi mieć stojaka wiadomo, łatwiej, ale u nas absolutnie nie był stojak potrzebny :)

Pewnie ze poradze sobie ;-) a wy kapiecie dzieci takke male w pokojach czy w lazience? Ja nigdy nie rozumialam po co ludzie nosza wanienke z woda do pokoju jak mozna wykapac w lazience...

reklama
Do góry