reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Łóżeczko, fotelik, kojec, fotelik do karmienia jak kupisz dobre w rozsądnej cenie nie wyrzucisz, szkoda będzie ;) ja moje pożyczyłam bratu np bo on rok po mnie mniej więcej dorobił się syna i oni uzytkowali. Tylko wózek do wymiany bo kupiłam taki za 650 zł i go po prostu zajechalam :) można by naprawić ale T postanowił ze nie bawimy się w to tylko nowy i porządniejszy :) a tak to są rzeczy które powinny starczyć na nie tylko jedno dziecko :)

Ja dzisiaj się wybieram do komisu, który mi wielokrotnie sąsiadka polecała u mnie na osiedlu. Podobno mają bardzo fajne ubranka dla dzieciaków, nie jakieś super tanie ale firmowe i w dobrym stanie. Może kupię kilka rzeczy dla Jagody, a dla Niny muszę kupić czapkę na jesień i kamizelkę.

Suseł, ja czapę na jesień kupiłam Tosi wczoraj, doczekać się nie mogę przesyłki :-D A w komisach kupować nie lubię, przynajmniej u mnie ceny z kosmosu, jak za nówki :baffled: Już wolę na Allegro pobuszować :tak:

No a ja właśnie nie lubię na allegro, nie mogę dotkąć, przymierzyć itp. A to miejsce jest akurat sprawdzone więc może ja też coś upoluję. Ceny nie są niskie, jak w lumpkach, np. za body trzeba dać 5-6 zł , ale za to w bardzo dobrym stanie i dobrej jakości bo firmowe.

Nulini ja czekam ma zdjecie mlodej w czapie i kominie ;-)

Akurat po mnie odziedziczyła kretyński wygląd w każdym możliwym nakryciu głowy :-p

Suseł, ja mówię o moich komisach ;-) Byłam ze 2 czy 3 razy i dla mnie 30zł za używaną sukieneczkę to żaden szał, jak na Allegro mogę wyczaić za 1zł :tak: A jak kupię za 1zł, to nawet na szmatę po podwórku mi nie żal :-D

Dziewczyny przymierzam się do kupna fotelika samochodowego i mam pytanie: Czy powinien mieć nakrycie na nóżki. Dziewczyny rodziłam wiosną więc było mi to nie potrzebne ale teraz w styczniu to się zastanawiam.

reklama
Do góry