reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Bada dokladnie. Bez przecen maja kosmos
Femme ja poki co tez glownie w lumpkach, w sklepach robie maslane oczy i Ł czasem cos kupuje. Jakos mniej mnie to boli mimo ze mamy wspolna kase :p
Co do pokoiku ja wlasnie nie mam pojecia czy juz i ja robic. Na poczatku mlody bedzie z nami ale szybko chce go dac do siebie zeby sie nie uczyl spania z nami itp. Ale roznie w praktyce bywa ;-) no i nie wiem sama co bym chciala w takim pokoiku malucha :-(

Laydeek sliczny. Tez gdzies go ogladalam

reklama
Ja będę miała kołyskę po Ninie, ale to taka stara drewniana kołyska, robiona na zamówienie ze 30 lat temu:-)tylko materacyk będę kupowała nowy, przy Ninie znaleźliśmy w necie jakiś sklep z materacykami na zamówienie bo kołyska oczywiście niewymiarowa- 100 cm na 50 cm, materacyk miałam chyba piankowo- grykowy, teraz pójdę w Kokos.
W piątek kupiłam też 3 pary bodów z krótkim rękawem w smyku za 20 zł, więc cena przyjemna. A za kolejne 20 zł kupiłam Ninie czapkę, szalik i rękawiczki.

Bez tytułu.jpg jutro jadę obejrzeć :-D

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 36
bada, super ta kołyska. taka mi wystarczy. no i ta cena! za 50zł to też bym brała od razu! :-):tak:

Dziewczyny, to ja mam jeszcze jedno pytanie odnośnie wózków. bo w dalszym ciągu twierdzę, że szkoda kasy na nowy i zostanę przy maricie aczkolwiek coraz bardziej przeraża mnie fakt jej ciężkości i wielkości a mieszkania na 4 piętrze. bardzo ułatwiłby mi życie wózek z gondolą, który ma lekki i bardzo składany stelaż (do bagażnika w aucie) i gondolę dość lekką i poręczną do noszenia, bo noworodka/małego niemowlaka mogłabym wnosić i znosić z mieszkania w gondoli, mając przy okazji wolną rękę, żeby trzymać młodego.

w związku z powyższym moje pytanie brzmi, czy możecie przy okazji swojego wpisu w tym wątku wspomnieć dla mnie nazwę i model wózka, który polecacie w kategorii lekki, poręczny no i żeby nie były taki plastik jak ten Cam, który wkleiłam. oczywiście ze swojej strony pojeżdżę po sklepach i pooglądam wózki, ale wolałabym juz za konkretnym modelem niż tak w ciemno.

aaa cena... no bez przesady. taka do max 2000 zł a najlepiej 1500 zł :tak: DZIĘKUJĘ! :-)

Bada nie wiem jak z przenoszenie to wygląda ale bardzo dobre opinie mają camarelo sevilla i carera (są takie same) są dość duże te gondole ale prxy tym wózek nadal jest lekki i z tego co widzę stelaż prawie ba płasko się składa co jest super. No i opinie w necie te wózki mają naprawdę dobre i piszą właśnie ze lekki i łatwy w obsłudze i prowadzeniu, carera to mój wybór od kilku miesięcy, urzekł mnie ten wózek :)

Sprite, ja mogę polecić ten co myśmy kupili, czyli Mutsy Evo. Jeden z najlżejszych na rynku, składa się bardzo prosto, lekko się prowadzi itp. Cena nowego jest powalająca- ok. 2 000 bez fotelika samochodowego, ja znalazłam używkę jeszcze na gwarancji za 1000 zł.

reklama
Do góry