reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
My mamy kombinezon unisex, brązowy misiowaty Rozmiar 0-3. Nie lubię kombinezonów, bo ciężko się w to pakuje dziecko, ale nie było źle. Typowo dla dziewczynki nie miałam, mam też biały 0-3 ale wiosenny. Na allegro wypatrzony za grosze
agulqa_b
Fanka BB :)
Zapomnialam napisqc. W biedzie sa termometry bezdotykowe czy jak to sie nazywa za ok 65zl jesli dobrze pamietam. Moze ktorejs przyda sie takie info ;-)
agulqa_b
Laydeek nie mam pojecia bo po 1 widzkalam tylko w gzzetce a po 2 nie znam sie niestety :-(
Tasia001
Karpanna ja wszystkie rzeczy typu wózek, karuzelka, leżaczki mam używane i spokojnie teraz drugie dziecko obskoczą. Ubranka też w większości mam używane, a nowe to z reguły w prezencie dostałam. Zaopatruję się w lumpkach i na aukcjach Allegro. Na aukcjach kupuję z reguły całe zestawy większych rzeczy i wtedy wyciągam gdy Domi wyrasta.
bada m.
ja znalazłam 4 i teraz czekam od 2 do 6 dni na rozstrzygnięcie :-) mam 3 kryteria,musi być ze stopkami,cienki i ciemny,bo ja się maluje i później maluszek nie będzie "brudny" przez mamę chodził
reklama
Bada m. Ty rodziłaś dzieci zimą. Bo ja wiosną i nie wiem jaki kombinezon potrzebuje bobasek. Czy gruby czy cienki bo zawsze mozna cos zalozyc pod spod, czy musi byc tzw nie przemakalny czy moze byc np z polaru czy sztruksu. i co do rozmiaru nie wiem czy 62 czy od razu 68>