reklama
Żelka
Fanka BB :)
Ja uzywalam mustelle i rozstepu w ciazy zadnego. Za to po ciazy nie uzywalam i mi 1 cm kilka kolo pepka sie pojawilo mam nadzieje ze teraz sie nie rozejda. Ostatnio jednak wyczytalam ze mustella i duzo produktow dla mam i dzieci zawiera bardzo toksyczny konserwant, ktory mial byc alternatywa dla parabenow, a w badaniach wyszlo ze tez nie halo. Poki co uzywam mustelli i kolagenu
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
agulqa_b
a ja wlasnie wrocilam od gina i poki co nie uzywam nic i w najblizszym czasie uzywac nie bede. w dalszym ciagu nie moge dotykac brzuszka
Żelka
ja mam espiro enzo evo, po Tymku i kupilam go w ciemno po opiniach w necie ... no i coż nie podpasował mi zupełnie... też będe sprzedawać
Jako, że na wieś się wyprowadzamy to pewnie, też na pompowańca się skusze, zakochałam się w TAKO CITY MOVE
Jako, że na wieś się wyprowadzamy to pewnie, też na pompowańca się skusze, zakochałam się w TAKO CITY MOVE
żelka ja mam Tako Lareta i one sa genialne ale ja takiego wozka nie potrzebuje w miescie. Nie mam go gdze chowac, do domu nie wniose bo ciezki a na poddaszu mieszkamy wiec dla nas pod tym wzgledem niepraktyczny ale na tereny wiejskie rewelka, te wozki maja takie zawieszenie ze plyna nawet po najgorszych wertepach czy dziurach.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
A ja TAKO w życiu nie kupię z racji tego, że wiem, jak właściciel traktuje pracowników
To taki nasz Częstochowski obóz pracy, każdy TAKO omija szerokim łukiem
Żelka, ja wózki oglądałam już przed zaczęciem starań Mam swój piękny, idealny, ale tylko w wersji spacerowej i będę później pisać do producenta, czy mogę dokupić sam fotelik i gondolę (spacerówkę kupiłam przez tablicę od żony właściciela ;-))
To taki nasz Częstochowski obóz pracy, każdy TAKO omija szerokim łukiem
Żelka, ja wózki oglądałam już przed zaczęciem starań Mam swój piękny, idealny, ale tylko w wersji spacerowej i będę później pisać do producenta, czy mogę dokupić sam fotelik i gondolę (spacerówkę kupiłam przez tablicę od żony właściciela ;-))
reklama
nieobecna87
Ehhh, ale Wam dobrze z tym kupowaniem wózków. My niestety finansowo nie będziemy mogli sobie pozwolić na nowy pojazd i będziemy się wozić w navingtonie cadet.