reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Doggi no właśnie teraz się zastanawiam, czy je wystawić na tablicy, czy zostawić na wszelki wypadek jak nie będę miała co ubrać.Rozmiarowo są ok, na szczęście kosztowały 17,9zł gdybym zapłaciła pełną sumę byłabym wściekła.

reklama
Tez mysle jak gosiane.. powinni wymienic i ja bym krzyczala;-)

A w ogole to sie pochwale, ze zakupilam sobie dzis nosidlo - taki plecaczek za jedyne 5zl:tak: a ze na miejscu to i bez przesylki;-)

Unita ja tez, ale jakos ta mi sie spodobala kolorystycznie i w ogole i stwoerdzilam ze pozniej kupno lozeczka, wozka, calej wyprawki wiec wole teraz bo pozniej to jiz w ogole kiepsko bedxie.

Agulqa, też często idę tym tropem i myślę sobie, że kupię i już będzie z głowy, skoro i tak mam taki zamiar.
Wczoraj zajęłam się urządzaniem kuchni, zamontowali mi meble w sobotę, są cudne :-D Zaczęłam się więc rozpakowywać i okazało się, że mam wystarczająco rzeczy, by dwie kuchnie urządzić, nie jedną... nawet garnków dwa komplety + jakieś wielkie dwa poza kompletami i podobnie ze wszystkim :szok:

Marcioszek ja bym walczyła o swoje, bo jak ci się nie podobają to znając życie w nich po prostu nie wyjdziesz.
Ja się zastanawialam nad chusta, ale chyba jednak zostanę przy manduce tak tak wcześniej...

reklama
Wczoraj przez 40 minut wisiałam na telefonie z nadzieją, że uda się tę reklamację rozwikłać tak jak bym chciała. Sama pracuje w siedzibie firmy odzieżowej i wiem, że u nas nie było by problemu. No ale cóż, na szczęście nie były drogie. Jeszcze się zastanawiam czy wystawić je na tablicy. Mam tylko nadzieję, że uda mi się jeszcze znaleźć spodnie w bardziej neutralnym kolorze i przyzwoitej cenie.

Do góry