reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Marcioszek jak wiesz to moje 3 dziecko i nigdy nie miałam kołderki i podusi w wózku,ale mnie się to po prostu nie podoba,wolę śpiwór,kocyk,a poza tym dzidziuś nie potrzebuje poduszki

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie też tak myślę, że dzidziuś nie potrzebuje poduszki. Wcześniej myślałam o kupieniu kompletu ale chyba pozostanę przy kocach i śpiworze :-) Dzięki

A ja kompletnie nie pamiętam nic z czasu jak Nina była taka mala w czym ja kladlam itp :-o czuje się jakby to był mój pierwszy niemowklak :p :-D

Nie dokończyłam bo coś mi się z netem zadziało. Podusia była płaska, do tego kołderka, ale nie trzeba tego było oblekać w poszewkę. Było chłodniejsze niż kocyk i takie fajne w dotyku. Mama kupiła jak się Kacper urodził i obskoczyłam na tym dwoje:tak: dzieci, tak mi przypasowało :)

Moja mama dostala od kolezanki sliczna biala poszewske do podusi do wozka, ale ja poki co nic nie kupuje moze sie uda ze dostane lub pozycze od kogos ale chyba tez bardziej w spiworek bym szla

Choroby dzieci tez mnie przytlaczają. Jak czytam te akcje zeby 1% podatku oddac czy zbierają kase bo dziecko do zooperowania ale nie w naszym kraju to lzy w oczach stają:/

Aza odnosnie spiworka to jak mroz czy snieg nie ma blota i ja w tej czesci na buty mialam ortalion i w domu moglam gąbką przetrzeć:)

Marcioszek ja jak bada kolderke uwazam za rzecz znedną. Podusi tez niemowlak nie powinien miec. I tez wole spiworek bo cieplej dziecku nie tylko od gory ale od spodu:)

Ostatnia edycja:
U nas poduszka dopiero się przydała jak Domi miała 7-8 msc. Taka płaska właśnie i w użyciu jest do teraz.

A śpiworek do spania upolowała w lumpku moja przyjaciółka. Więc mam już 3;-) Dwa na rozm 68 i jeden większy.

Ja do wózka nie miałam kołderki ani poduszko, kombinezon i kocyk dawałam.
Aza- ja szukam dla Niny kurteczki na jesień w rozmiarze 104-110, może coś znajdziesz?

reklama
Do góry