reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Leeee to ja sie spinam, bo mowila ze zakuoy dwa razy w miechu zwiekszaja rabat do 10%. A tak bede robila do porodu raz na 3miechy zeby dzialala ale bez spiny. Rossmann jakks mega tani nie jest wiec nie musze akurat tam zakupow robic:p

reklama
hmmm... muszę sprawdzić swoją kartę, bo wydaje mi się, że dawno nic na nią nie kupowałam. oby nie przepadła :-(

A dla tych co maja tylko jedna karte rossmann info - jak maz nie ma drugiej a jest w poblizu i musi kupic pampersy to polecam zeby mial w telefonie zapisany tylko nr karty i podal kasjerowi:) My tak dzialamy. Ja mam karte, maz jej nr.

kurcze kasiekz, czemu ja na to wcześniej nie wpadłam?! :baffled: mąż jak mąż, ale ile razy było tak, że zmieniałam torebkę, a w niej inny portfel, do którego nie przekładałam wszystkich kart tylko standard czyli płatnicza i prawko. tyle razy byłam w Rossmannie robić zakupy, kobieta sie pyta, czy mam kartę, ja że w domu i dupa. tak bym podała nr z tel. dzięki!!! :-)

agulqa, a ja tam uwielbiam zakupy w Rossmannie, ale często kupuję ich marki, więc nie zauważyłam, żeby było drogo :-D No i z tym rabatem to już się bardzo opłacają dzieciowe rzeczy :-D

A ja w razie w wzielam wczorak druga, dopsize jej numer i dam tesciowej, a Ł bedzie chyba faktycznie nosil numer :-)

Nulini no wlasnie ja musze obczaic co tam taniego jest dla nas. Ale co ide to juz tak mnie biodra bola ze biore co musze i wychodze :p

Na poprawe nastroju wjechalam dzis do lumpka. Zaluje ze tak pozno go odnalazlam bo 23 go zamykaja :-( kupilam Robertowi 3pajacyki i spodenki, no i dla mamusi tez musialo sie cos znalezc na zimowe dlugie wieczory ;-). Caly koszt zakupow to 22zl ;-)

Załączniki

• 1407837703314.jpg
    1407837703314.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 32
  • 1407837737774.jpg
    1407837737774.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 31
  • 1407837781767.jpg
    1407837781767.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jezyk u nas tzn w inie i w kaliszu przewaznie tez ceny wysokie. Dlatego ja zawsze wyszukuje lumpa na wage i ide tak na 3 lub 4 dzien jak cena nizsza troche ;-)

Aaa wczoraj bylam w biedzie i byly body i pajace dla dzieci po ok 15zl za 3body lub 2pajace jakby ktos chcial zajrzec. Ja jednak nie kupilam bo same duze rozmiary byly

reklama
Agulqa pierwsze skojarzenie to że pierwsze zdjęcie to zakup dla mamy na długie zimowe wieczory :D (sobie myślę ale kalesony :-D:-D), dopiero jak kliknęłam to obadałam że gaciochy dla Robcia :).

Mnie już powoli korci kupowanie, ale jeszcze nie wiem dla kogo kupować. Neutralnych i chłopięcych mam dużo rzeczy po T, a jakby się cudem okazała Alutka ... to będzie szał kwiatkowy ;)

Do góry