reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Rabat Rossnę rośnie od 3% do 10%.
Warunkiem są zakupy 6 razy w ciągu 90 dni rzeczy dzieciowych (kaszki, pampersy, etc.).
Jeśli się nie zrobi tych zakupów to rabat po prostu nie rośnie, ale karta się nie dezaktywuje.
No i niestety karta jest tylko do 3 roku życia dziecka, więc nasza poprzednia skończyła się w styczniu.

I najlepiej wziąć 2 karty i zarejestrować na jedno konto, jedną kartę ma mąż, drugą ja, bo nigdy nie wiadomo, które z nas akurat podskoczy po coś do sklepu ;-)

hmmm ja zalozylam i wezme druga i dopisze, ale chyba tesciowej dam bo moj Ł poki co i tak nie ma czasu latac po sklepach. a tesciowej przypasowal plyn do higieny intymnej dla kobiet w ciazy i sobie kupila. kto wie moze cos jeszcze przypasuje jej z rzeczy dla bobasa lub koboet ciezarnych?;)

Elutka, ale to w ogóle nie robiłaś zakupów? Bo my przed 3 urodzinami też nic już nie kupowaliśmy, ale karta się dezaktywowała dopiero w dniu urodzin. Chociaż głowy nie dam, że podczas jakiejś wizyty nie kupiliśmy np. płynu do kąpieli i to nabijało jako zakupy dzieciowe... Tak czy siak przy noworodku nie da się nic nie kupić przez 3 miesiące :-D

Tak nulini. 3msc nic, jakoś gdzie indziej robiłam zakupy i ross mi nie po drodze był :-D mail mi przyszedł, że karta już nie jest aktywna przez brak tych zakupów

reklama
Do góry