reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

agulqa, ja to w ogóle mam wrażenie, że większość wózków jest takich samym :-D Wiadomo, różnią się detalami, ale tak na pierwszy rzut oka to to samo :-D

reklama
Agulqa ten tako co wkleilas fajny i lzejszy od mojego starego lareta. Lepiej sie tez sklada bo kolka jakby do siebie ida, moj po złożeniu byl dalej wielki. Patrz na wagę bo mysle ze tym sie glownie moga roznic

Ja mam propozycję żeby może założyć nowy temat w którym byśmy wstawiały linki do stronek z których można wyhaczyć darmowe próbki itp bo wiem że można pieluchy jakieś smoczki rabaty itp często dostać jakby tak każda podzieliła się tym co znajdzie można by niezłą darmową wyprawkę skompletować :-D :-p

ŚWIETNY pomysł - jestem bardzo za :)

Odnośnie wózka mnie szwagierka poleciła kupić wózek "retro" w sensie ten który ma na dole konstrukcję z pasów, żeby fajnie się bujał. Tako ma taką serię i dosyć fajnie się prowadziła. Do tego są wysokie a mieszkam w mieście i dzieć trochę mniej tych spalin będzie wdychał.

Rozważam Emmaljungę, Tako właśnie albo jakikolwiek wózek który dostanę od kogoś za darmo (a jest taka opcja).

femme świetny pomysł tym bardziej, że np ja pierwszy raz słyszę o czymś takim, a na pewno pomogłoby w ocaleniu choć trochę budżetu domowego ;)

sencha myślę, że co do spalin to te kila cm nie wiele zdziała ;) mi podobają się takie wozki, ale skrętne koła wydają mi się być praktyczniejsze, no i te retro przeważnie są cięższe a jeśli nie będę zostawiała wozu w samochodzie to musze wnosić do bloku.

Co do materacy to ja mam gryka kokos pianka kupiony na allegro za ok 70 zł. Jest w porządku, nie odkształcił się. Zamierzam go używać dla kolejnego dziecka, ale ja o niego dbałam, mam pokrowiec więc na pewno nie był zasikany. Myślę, że się nadaje. Jak ktoś nie ma to polecam kupić nowy.

Co do materacy to ja mam gryka kokos pianka kupiony na allegro za ok 70 zł. Jest w porządku, nie odkształcił się. Zamierzam go używać dla kolejnego dziecka, ale ja o niego dbałam, mam pokrowiec więc na pewno nie był zasikany. Myślę, że się nadaje. Jak ktoś nie ma to polecam kupić nowy.

No właśnie, nas czeka kupno nowego z racji posikania przez małego ów materaca.

Ja będę miała taki wózek f-x-lander-xa-beige-gleboko-spacerowy.jpgimages.jpg

Załączniki

• f-x-lander-xa-beige-gleboko-spacerowy.jpg
    f-x-lander-xa-beige-gleboko-spacerowy.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 49
  • images.jpg
    images.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry