reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
Dziewczyny, przy małym Jasiu nie mam czasu przeglądać całego wątku, więc tylko szybkie pytanie do tych, które mają karuzelkę fisherprice rainforest - jesteście zadowolone? maluchy się nią faktycznie interesują? melodyjki są fajne czy rzępolą? a ten "wyświetlacz" jest coś warty?

bo trochę kosztuje, ale chodzi mi od dłuższego czasu po głowie, zwłaszcza że młody ma coraz dłuższe okresy aktywności i brakuje mi już czasem pomysłów i siły w rękach, żeby go 3 godz. pod rząd zabawiać.:baffled:

My od dziś testujemy tę karuzele, mała jest zadowolona, bardzo ja ciękawi, muzyczki są też ok, światelko bardzzo lekko świeci, ale przecież ma to uspokoić i usypiać dzidzie, ja zdecydowanie polecam

Caro_S nio to ci zazdroszcze, ze twoja niunia usnie przy dzwiekach z karuzeli;-) nasz mlody jak slyszy te dzwieki to sie rozbudza i zaczyna cieszyc:tak:jest gotowy do zabawy i ani mysli spac, choc wczsniej strasznie ziewal:tak:

my mamy niezawodne kołysanki prenatalne - sen murowany, tylko nas tez usypiają...
nasza karuzela raz usypia raz zajmuje malucha w trakcie zabawy - tylko nie wiem od czego to zależy

reklama
Do góry