reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Ja bym się wstrzymała. Bodajże tu na BB albo już nie pamiętam gdzie ale nie polecano pasów poporodowych bo przez nie mięśnie brzucha się rozleniwiają i wolniej ten brzuch się wchłania. Że owszem jest dobry ale od czasu do czasu na jakieś wyjście pod bardziej obcisłą bluzkę, ale żeby nie nosić go non stop jako pomoc w gubieniu brzuszka. A pozatym faktycznie w lato już z samej wygody bym go nie założyła, zwłaszcza jak będzie bardzo ciepło.

reklama
Ale myśle , że nawet jeśli go się nie ma zamiaru nosić non-stop to moze warto mieć , żeby chociaz wlasnie raz na jakis czas nałożyc..... :tak:

Oj dużo czasu pewnie zajmie powrót brzuszka do formy i będzie trzeba ostro zabrać się za ćwiczenia... :tak::tak::tak:

ja noszę w dzień i nie widzę żeby szkodził, tzn. żeby moje mięśnie się rozleniwiły, a wręcz zauważam że bardzo ładnie się wchłania (nie ma żadnych zwisów skóry) jak będę miała chwilkę to cyknę zdjęcie i wrzucę tu.

wozeczek i lozeczko Konrada:-p
1001433.jpg

1001435.jpg

1001436p.jpg

reklama
Do góry