reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
CUDNIE !

zazdroszcze (pozytywnie oczywiscie) ludziom ktorzy maja pokoik do przeznaczenia dla dzidzi
nasza bedzie musiala przemeczyc sie z nami w sypialni :-)

Ma Dunia po prostu boskie!!!!!!!!!pomagal Ci jakis architek czy projektant wnetrz??ja sama nigdy bym nie wpadla na taki pomysl,gratuluje

Margaret przekonalas mnie do koloru,ja tez zaryzykuje.Mam tylko obawy co do zakupow takich drozszych rzeczy na allegro---czy Twoj wozeczek jest taki sam jak na zdjeciu?

Ma_Dunia bardzo ładnie ci to wyszło :tak: troszkę czasu ci zajęło ale efekt-poprostu super.

bluebell jeśli się obawiasz, to możesz zamówić za pobraniem. Płacisz przy odbiorze, po obejrzeniu ;-)

nio ale przeciez nie zloze calego wozka przy kurierze?
Frezja ja mam male doswiadczenie jako allegrowiczka ale ostatnio tak zamawialam zegrarek dla m. i tez chcialam zobaczyc ale kurier powiedzial ze najpierw kasa i pokwitowanie a potem ogladanie:confused::confused::confused::confused:

Dziwny jakiś, przecież gdyby coś było nie tak to masz prawo nie odebrać przesyłki a tym samym nie zapłacić :tak:
My jak zamawialiśmy hydrofor na działkę to kurier czekał aż go poskładamy i podłączymy do prądu aby sprawdzić czy wszystko ok. Potem były formalności.

Dzięki Dziewczyny za miłe słowa. :-)
Trochę się urobiłam (ból pleców i nogi przy długim staniu :dry:) ale warto było. :tak: Jak tylko wchodzę do pokoju Juliana to od razu micha mi się śmieje. ;-)
Ma Dunia po prostu boskie!!!!!!!!!pomagal Ci jakis architek czy projektant wnetrz??ja sama nigdy bym nie wpadla na taki pomysl,gratuluje
Gdzieś widziałam podobną grafikę na ścianie tylko w minimalistycznych kolorach. Pomysł bardzo mi się spodobał, jest nieszablonowy, trochę go zmodyfikowałam po swojemu i rezultat widzicie. :tak:
A specjalistycznych porad zawodowców nie potrzebowałam, bo sama jestem architektem wnętrz. ;-)

reklama
Do góry