reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Pianistka - nie wiem jaki temperament ma Twoje dziecko, moje niestety teraz nie usiedzi długo na jednym miejscu i takie zabawki ją nudzą, nie mam żadnej z nich , więc nie pomogę.
Mama - mam podobną tablicę dotyczącą sukcesów nocznikowych, na razie to tylko służy do zabawy, więc ją schowałam...:-D:-D:-D
Wyjatkowa - mi się podobają, czy leżą dobrze na sylwetce nie wiem, bo nie zakładałam... dźinsy ostatnio kupuję tylko ze stretchem... ;-)inne cisną , piją i ogólnie są bee.:-D:-D

reklama
A macie jakieś godne polecenia getry lub grubsze leginsy?JA ostatnio ciągle w leginsach ale mi za to najwygodniej w nich.

Moja Hanulka nie LUBI bardzo chodzić w buciakach, a co dopiero mówić o butach zimowych. Najchętniej odrazu by je zdjemowała:/
Czy Wasze też tak mają lub miały??
Teraz kupiłam jej zimowe, z wyborem była masakra... wszystkie jej sie rozchodziły na boki, więc kupiłąm jej takie na teraz, nie za duze. Bo tylko w nich umiała zrobić chociaż kilka kroków, bo takto w innych to masakra ...

wyjatkowa Ty chyba kupilas takiego laptopa LAPTOP EDUKACYJNY PIESEK E-EDU DLA NAJMŁODSZYCH (1358258145) - Aukcje internetowe Allegro fajny on jest?kupowalas w sklepie czy na necie?bo sie zastanawiam nad nim...daj znac i chyba jakis telefon tez kupilas??daj linka?

co do legginsow to na allegro jest mnostwo cieplych i w rozne wzorki:-)

Asia ja nie mam problemu aby K chodzil w bucikach wiadomo po domu nie chodzi caly czas w usztywnianych ale nie mam problemu jak idziemy na dwor.

Tak to ten laptop.Mój mały jak go zobaczył był zachwycony i tylko wtedy niestety.CZasami go weźmie a trzeba otwerać go samemu , bo dziecko jeszcze nie umie przycinąć i podnieść do góry. Nacika ciągle i jeden przycisk i idzie dalej szukać wrażeń. Także u nas się nie sprawdziło :/ Może jakby miał takie przyciski jak w normalnym komputerze... Ehhh no coż. Kupiłam go w Carrefourze.

Co do telefonu mamy ten komórkowy słuchaweczka z FP i tez Patryk ma gdzieś :(

Myślałam o tej kuli co DZiunka pisała.Fajna jest.Właśnie też widziałam kulę w carrefour z simby za 65zł chyba ale 1 szt ciekawe czy została :/

chyba jednak ksiazka ładniejsza. Naprawdę ładne ma ilustracje. a babcia myślę,z e ma już dość mojej twórczoście hehe. No i książkę łatwiej kupic :d

reklama
CO DLA PRAWIE 6-LATKI???
Mama kupiła Julce matę do tańczenia, chrzestny ciastolinę-lodziarnię, dostanie tez mikrofon + gitarę a co ja mam kupić??? Ona chciałaby samolot barbie,ale mowy nie ma : cena 400 zł, a lalek u nas w bród, domek też niczego sobie. A co Aga kupujesz Pati?

Do góry