reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

CO DLA PRAWIE 6-LATKI???
Mama kupiła Julce matę do tańczenia, chrzestny ciastolinę-lodziarnię, dostanie tez mikrofon + gitarę a co ja mam kupić??? Ona chciałaby samolot barbie,ale mowy nie ma : cena 400 zł, a lalek u nas w bród, domek też niczego sobie. A co Aga kupujesz Pati?
u mnie w klasie jest sząl na fabrykę maskotek MAGIC FABRIC STUDIO KREACJI FABRYKA MASKOTEK TV ! (1361007170) - Aukcje internetowe Allegro i biżuteria bendeez COBI NOWE BINDEEZ BIŻUTERIA i SZKATUŁKA 10161 (1367502397) - Aukcje internetowe Allegro są i tansze zestawy

a co można kupić teściowej?

reklama
Gosia ja myślę że simsy możesz spokojnie kupić to jest gra procentująca dom się buduje urządza a wcale simy nie muszą się całować etc etc
co do ceny to jedynki w sklepach nie widziałam dwójka kosztuje w granicach 70-90 zł a trójka 100-130
jeśli chciała byś coś tańszego to np widziałam "odjazdowy rajd" jeśli lubi Julia grać w wyścigi powiem że sama w to grałam :zawstydzona/y: koszt to 15-20zł jeszcze są takie edukacyjne w tej cenie np "atomówki" z tej serii jest dużo i tam się uczysz ortografii dodawania etc etc
nie wiem czy gracie w "normalne gry" ale ja polecam eurobiznes Pati dostała w zeszłym roku i jest to strzał w 10 kupiliśmy jej wtedy też scrabble ale za mała nadal jest bo kupiliśmy te zwykłe a nie junior

Drogie te simsy :zawstydzona/y: normalne gry-mamy ich dość sporo, puzzli też.
Ale porozglądam się :tak:

A ta biżuteria nie jakaś szkodliwa? Bo kiedyś jakaś afera z koralikami była?

Mama - mieliśmy podróbkę maty i powiem szczerze, że Hanka mając 2 lata szalała... muszę jej odkupić, bo ta podróbka to niewypał był i poleciała... Pisak sączył wodą...:wściekła/y:

reklama
Do góry