reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Świetny jest ten komplet do łóżeczka! Okropnie duży wybór wzorów, ciężko się na któryś zdecydować.

Mnie się podoba to łóżeczko:

DREWEX

szkoda tylko, że nie podają cen...

Ostatnia edycja:
Świetny jest ten komplet do łóżeczka! Okropnie duży wybór wzorów, ciężko się na któryś zdecydować.

Mnie się podoba to łóżeczko:

DREWEX

szkoda tylko, że nie podają cen...

Niestety lista się nie wyświetla :(

My wczoraj bylismy na obchodzie sklepów i takie łóżeczko jak nasze kosztuje 319 złotych plus materac gryka kokos 60 - razem 380 mniej wiecej

A ja mam pytania do Kasiuli :) To łóżeczko co wybrałaś dla swojej córeczki - Espiro Melody, skoro widziałas je u siostry to na pewno wiesz - czy ono jest w miarę wysokie? Pytam bo niedawno obeszłam hurtownie dziecięce u mnie w mieście i większość łóżeczek turystycznych jet strasznie niskie w porównaniu z tradycyjnymi! To mnie przeraziło, bo dzidzia tym samym dosyć nisko leży, a ja jestem wysoka i musiałabym za każdym razem zginać się w pół żeby wyjąć dziecko. Trochę mnie to martwi, bo w tych drewnianych jest wyżej :confused:

A ja mam pytania do Kasiuli :) To łóżeczko co wybrałaś dla swojej córeczki - Espiro Melody, skoro widziałas je u siostry to na pewno wiesz - czy ono jest w miarę wysokie? Pytam bo niedawno obeszłam hurtownie dziecięce u mnie w mieście i większość łóżeczek turystycznych jet strasznie niskie w porównaniu z tradycyjnymi! To mnie przeraziło, bo dzidzia tym samym dosyć nisko leży, a ja jestem wysoka i musiałabym za każdym razem zginać się w pół żeby wyjąć dziecko. Trochę mnie to martwi, bo w tych drewnianych jest wyżej :confused:

ja jakos nie zworcilam uwagi zeby bylo niskie jest normalnej wysokosci i wygodnie jest jak maluch lezy na podwyższeniu czy tez jak teraz jak stoji z brzegu zauwaz ze turystyczne zaczyna sie zwykle pare cm od ziemi a tradycyjne ma duza przestrzen od ziemi :)

Firma Drewex rzeczywiście ma śliczne rzeczy dla maluszków. Ponoc ich wyroby są właśnie w hurtowni Bajka we Wrocku. Dziś z mężem sie tam wybieram :-) Zobaczymy co znajdziemy i jakie ceny.

Startuje zaraz z kursem w szkole rodzenia i potrzebne mi sa wygodne spodnie. Moze polecicie jakies, ktore pomieszcza coraz wiekszy brzuch i nadal (prawdopodobnie)beda wygodne?

reklama
Startuje zaraz z kursem w szkole rodzenia i potrzebne mi sa wygodne spodnie. Moze polecicie jakies, ktore pomieszcza coraz wiekszy brzuch i nadal (prawdopodobnie)beda wygodne?

jesli chcesz kupic w sklepie to polecam teranove tam maja super lniane(chyba)spodnie z golfen na brzusio kosztuja ok 50zl ale teraz jest przecena wiec moze sa tansze..w sobote bede w teranowie to obadam bo mam juz jedne takie i chce jeszcze jedne:-)one sa dlugie:-)jesli chcesz kupic w necie to nie pomoge...np w hm chcialam kupci tez ciazowe ale tam mieli takie rozmiary ze dwie mnie by weszly!!

Do góry