reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Aza a pokaż ten wózeczek , może jakbyś sprzedała jakieś rzeczy po Konradzie to na coś się uzbiera ;)
nie martw się ja też nie pracuje , mam jedną babcie u której sprzątam co dwa tyg więc jakiś grosz wpadnie ale na szczęście mój mi nie żałuje , czasami się tylko ogada że coś jest niepotrzebne

hehehhehe azza chyba ja tez zacznę tak robic :)
A jak... trzeba sobie radzić :)))
Aza a pokaż ten wózeczek , może jakbyś sprzedała jakieś rzeczy po Konradzie to na coś się uzbiera ;)
nie martw się ja też nie pracuje , mam jedną babcie u której sprzątam co dwa tyg więc jakiś grosz wpadnie ale na szczęście mój mi nie żałuje , czasami się tylko ogada że coś jest niepotrzebne
No ten wózeczek mi się bardzo spodobał i wszedzie sa używki po 200 to tu jest nowy za 200 ale pewnie jeszcze dzis pójdzie bo jeden nie dawno ktoś kupił. Tu jest wózio: PEG PEREGO OLLIE GREEN , MAMAS &PAPAS 7 KG (1453768925) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Przydałaby mi się taka babcia, zawsze jakis grosik by wpadł :)))

Ty nic nie mów o spacerówce bo ja sobie znalazłam a mój mąż nie chce kupić bo twierdzi, że to zbędny wydatek... :((( Co do zebry to mój nic nie wie bo to z pieniędzy, które sobie ukitrałam... tu reszta, tam reszta a jak co to ja nic nie mam:)))

no to AZA ja tez tak robie :-D póki co Marcel ma uzbierane 150 zł na zabawki..... musze sie zastanowić co mu kupić :) ale chyba telefon bo nie daje nam żyć albo gwizdnie nasze komórki albo łazi z czymkolwiek przy uchu lub z samą dłonią :) do tego nie wiem co jeszcze :D
no i ma juz odłozoną stówe na mebelki mamut :)
Jak sa w promocji jakies fajne ciuszki to z normalnej wypłaty męża [moje macierzynskie juz sie wyzerowało :(] no albo z tego co sprzedam z za małych ubrań. Teraz juz git, młody ma duzo wiec luz. Odnośnie spacerówki nie rozmawiałam bo normalnie wiem ze tylko nerwy będą bo powie NIE bo przeciez jest!! Tylko on nie popatrzy na wygode bo on sie z tym nie tarabani......:crazy:

Ja tez bym chetnie zmienila wózek, ale wole nawet nie wspominac bo juz slysze te gadanie. Wrrrr. Co do zabawek to nam narazie wystarczy to co jest, a jest tego bardzo dużo. Mam zamiar jedynie kupic stolik i krzesełko-takie kolorowe, ladne ;-) No i kiedyś łóżko dla małej.

A jak... trzeba sobie radzić :)))

No ten wózeczek mi się bardzo spodobał i wszedzie sa używki po 200 to tu jest nowy za 200 ale pewnie jeszcze dzis pójdzie bo jeden nie dawno ktoś kupił. Tu jest wózio: PEG PEREGO OLLIE GREEN , MAMAS &PAPAS 7 KG (1453768925) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Przydałaby mi się taka babcia, zawsze jakis grosik by wpadł :)))

Asia fajny ten wozek ale ich co chwile na allegro jest troche:-)

Ania a jakiej teraz spacerowki szukasz ??

Wiecie co, ja jestem głupia... Tak jak Wam mówiłam mój mąż się nie zgodził na spacerówke i poszedł do pracy no nocke. Dzwoni do mni eo 1 w nocy i mówi, że mogę sobie ją kupić. No to ja na intyernet ale stwierdziłam, ze poszukam opini na angielskich stronach i tak średnio wypadła, narzekają na prowadzenie. Dzwonie więc do męża i mówie, że już jej nie chce. Przychodzi rano z pracy i mówi, że oglądał spacerówki i jak dla niego to najlepsza pod względam funkcjonalności a nie wyglądu jest Dippo. Ja w szoku, że się zainteresował. Powiedziałam mu dlaczego się rozmyśliłam a on do mnie: no to po co była kłótnia? Hehe... Głupia jestem jak nic... :))))

reklama
Wiecie co, ja jestem głupia... Tak jak Wam mówiłam mój mąż się nie zgodził na spacerówke i poszedł do pracy no nocke. Dzwoni do mni eo 1 w nocy i mówi, że mogę sobie ją kupić. No to ja na intyernet ale stwierdziłam, ze poszukam opini na angielskich stronach i tak średnio wypadła, narzekają na prowadzenie. Dzwonie więc do męża i mówie, że już jej nie chce. Przychodzi rano z pracy i mówi, że oglądał spacerówki i jak dla niego to najlepsza pod względam funkcjonalności a nie wyglądu jest Dippo. Ja w szoku, że się zainteresował. Powiedziałam mu dlaczego się rozmyśliłam a on do mnie: no to po co była kłótnia? Hehe... Głupia jestem jak nic... :))))
Asia ale potrzebujesz juz teraz spacerowke?moze warto poszukac spokojnie czegos...maclareny sa super podobno..ale tez sie cenia...np maclaren volo jest leciutki i malo miejsca zajmuja nowy 400zl kosztuje uzywka polowe

Do góry