reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ilona no nie wiem czy az taki zbędny...tzn mój Marcelos-szatanos dopiero zaczyna sie ta zebra coraz czesciej bawić [mamy taka sama co aza]. No ale Ty masz tez bujak wiec w sumie bez sensu.. ja bym nie kupowala. U nas z zebra bez wiekszych rewelacji, od czasu do czasu. Byc moze taki bujak bylby lepszy......No ale Marcela na długo zadne zabawki nie zajmują. Praktycznie mógłby zyc bez nic. Woli czytac i targac na milimetrowe kawalki gazety lub myc i zamiatac podłogi i ogólnie obserwować i pomagac mi w codziennych czynnościach.

Hehe... Ilonie chodziło o miseczke niewysypke... Ja właśnie myśle nad nią...

reklama
haha no to dobre :zawstydzona/y: nie doczytałam edycji twojej aza i wyszło mi ze o zebre chodzi :confused: spoko oko...... :-D

hehe...

A jeszcze Wam się nie pochwaliłam, że kupiłam rowerek dla małego a właściwie 2 bo drugi na marzec na roczek mojego męża chrześniaka. Rowerek o taki:Śliczny rowerek MATII, rowerki dla dzieci KOLORY (1432565301) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
I jade sama je odebrac bo przy okazji koleżnki odwiedze z rejonu gdzie maja magazyn :)))

Pytanie z dzialu zakupow dla mam: :)

drogie uzytkowniczki zmywarek...... jakie modele moglybyscie mi polecic a jakie nie? a jesli byscie mialy drugi raz kupic, to waska czy szeroka? Jestem wlasnie w czasie szukania jakiejs i nie mam pomyslu na co warto zwrocic uwage a na co nie :)
no cóz ekspertem nie jestem, bo mam jedną sztuke. Nie wiem czy któraś lepsza :D
Moja jest Amica, wąska niestety. Nie wiem czy inne sa lepsze. Ta zmyywa. ALe malo sie do niej mieści, bardzo mało. Zwykle na dzien mam 1,5 zmywarki. Czyli ni w 5 ni w 10.
Gary wąłsciwie trzeba myć osobno, bo z talerzami juz nie wejdą. Kot za to wchodzi idealnie :D
Fakt,z e co jakiś czas mam niedomyte gary i nie wiem od czego to zależy, bo jak ją rozkręcam to wszystkie dysze drożne, filtry czyste. Nie wiem.

Mi tez czasami się nie domywa ale to wynika z tego, że albo przyschnięte albo czasami talerze mi się przysłonią. Co jakiś czas szoruje garki bo taki nalot się robi ale to co 3 miesiące ;)))

nam szykuje sie kolejny zakup. Antek wyrasta z zimowych butów i bedziemy musieli kupic nowe :/ te co mam sprzedam i byc moze cos na "Bartkowych" zimowych wyprzedazach zlapiemy

Aza super ta żyrafa ale mój by mi chyba głowe urwał jakby zobaczył kolejną zabawkę :tak: poza tym Kuba ostatnio woli się bawić przyrządami do kominkami typu łopatka lub zmiotka , póki co do łask wróciła huśtawka :-)
Lotka zgadzam się z Azą że jeśli zmywarka to 60cm bo te wąskie są faktycznie małe , ja kiedyś miałam kompaktową taką ala mikrofalówka i moim zdaniem żadna rewelacja ,u mnie na mieszkaniu była na wyposażeniu i w sumie jestem zadowolona ale raz w miesiącu wsypuje proszek do czyszczenia i na pusto ją włączam i myje świetnie :tak:
w tej chwili intensywnie poszukuje sofy rozkładanej do spania ale tutaj mają kosmiczne ceny wersalka kosztuje tyle co w Polsce 3szt :szok: , no i ciągle szukam spacerówki ;-)

reklama
Ty nic nie mów o spacerówce bo ja sobie znalazłam a mój mąż nie chce kupić bo twierdzi, że to zbędny wydatek... :((( Co do zebry to mój nic nie wie bo to z pieniędzy, które sobie ukitrałam... tu reszta, tam reszta a jak co to ja nic nie mam:)))

Do góry