reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

z tego co wiem to na rynku są chyba tylko pampersa pieluchommajtki. Są fane, przy Kubie używałam, ale tylko w dzień, bo w nocy lubiły się przesunąc nieco i czasem po nodze siusiu wyciekalo a mój Kuba to wiercioch. No i niestety drogie są

Są też rossmanowskie - cenowo tak samo jak oryginalne pampersy.

reklama
ale też takie małe? Ja widziałam owszem ale na 15-25 kilo chyba w każdym razie na kilkulatki z przeznaczeniem na nocne moczenia

jakie macie pmysły na dzień babci i dziadka?
U nas w zszłym roku były kalendarze, wczesniej kubki ze zdjęciem, jeszcze wczesniej odcisniete stópki i raczki w glinie...
a w tym roku pomyły mi sie wyczerpaly :(
zaproponujcie coś

jakie macie pmysły na dzień babci i dziadka?
U nas w zszłym roku były kalendarze, wczesniej kubki ze zdjęciem, jeszcze wczesniej odcisniete stópki i raczki w glinie...
a w tym roku pomyły mi sie wyczerpaly :(
zaproponujcie coś
Kilolek, może dalej w temacie fotek - np.poduszka ze zdjęciem, talia kart ze zdjęciem, bluzka albo podkładka pod myszkę -tez ze zdjęciem (w fotojokerze są takie):-)

My mamy zwykły bidon ze słomką z Tesco (ich marki) i powiem Wam, że jestem super zadowolona. Oczywiście jak się go do góry dnem okręci to cieknie, ale przy normalnym użytkowaniu super. I cena powalająca 9,99zł:-D
Mają jeszcze fajne miseczki z przyssawkami, ale nie testowałam. Kupię w poniedziałek, to Wam napiszę jak się sprawdziły.

Ostatnia edycja:
jak Kuba uzywąl tych bidoników to ja te rurki za każdym razem myłam taka małą szczoteczką od butelek dr. Browns`a bo zachodziły straszliwie

Wilgoc w nie strasznie wchodzi, w szpareczki, w rurki i nie moge doczyscic...
Najlepiej mi sie je myje paleczkami do czyszczenia uszu, ale ile mozna.
Wkurza mnie to. Zauwazylyscie ten problem? On oczywiscie wychodzi po jakims czasie uzytkowania...

u nas ten sam problem byl i tylko patyczkami do uszow dalo sie wyczyscic..

Kilolku jak wyglada ta szczoteczka co czyscilas te rurki?

reklama
oto ta szczoteczka. Byla w komplecie do butelki. Nie wiem czy można ja kupic osobno. Przypuszczam, ze tak. Dla porównania wielkości dalam łyżeczkę do herbaty
IMGP2502.jpg

Do góry