reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

U nas z prezencikami skromniutko .... bąbel dostał od nas klocki.....takie na wiek 1+ do tego skrzynie na klocki. Bardzo ładnie sie tym bawi - strzał w 10. Dostał równiez dresik, sanki oraz fotelik samochodowy bo pozyczony od brata musielismy oddać a to dla tego ze brat sie obraził na cała rodzine :eek: Poza tym dzisiaj jedziemy po nowe kapcie dla Marcelka i musze mu zamówic ten jezdzik JEŻDZIK SPACE MISIE 4 KOL -WYPRZEDAŻ WYSYŁKA 24h ! (1371581028) - Aukcje internetowe Allegro bo dostał na niego pieniążki i poproszono mnie abym kupiła mu taki jak nam sie podoba :) do tego zaprosiła nas ukochana ciocia Marcelka w srode na kawe i zapowiedziala ze spóźniony prezent pod choinka bedzie, wiec ciekawa jestem jaki od ciotki upominek dostanie :)

Ostatnia edycja:
reklama
moi dostali sporo zabawek, nie wszystkie przypadly do gustu.
Furorę robi u mnie kuchnia. Obaj pichcą
Poza tym Kubie kupiłam wózek sklepowy (chciałam dla lalek ale były same różowe) i też zasuwają z nim obaj. Różnie raz z zakupami innym razem z lalakami
dostali też zabawki wadera WADER 52630 KID CARS SPORT OFF ROAD SERWIS ZESTAW (1386822463) - Aukcje internetowe Allegro i WADER 53110 Kid Cars 3D- Zjezdżalnia 3-Poziomowa (1376033116) - Aukcje internetowe Allegro
lego duplo i spadające malpki i jeszcze jakies male pierdółki
jedna super rzecz - misio co ma łaskotki - śmieje się jak sie pod paszkami gila, ruczy jak po lepku się glaszce, mlaszcze pijac z buteleczki, beka, pierdzi, brzuszek nadyma, chrapie itp tyle, ze tylko ja uwazam jest jest slodki bo moiim faceci oczywiscie maja go w d..

Mikołaj juz był wiec dzieci obdarowane po uszy nowymi zabawkami ...
co najbardziej przypadło do gustu waszym dzieciom ?? i wam oczywiscie?? ;)

u nas narazie króluje krzesełko uczydełko no i Paweł pokochal telefon < FISHER PRICE Cyferkowy telefon dwujęzyczny (1382915906) - Aukcje internetowe Allegro >chodzi z nim wszedzie gorzej ze ciaga za słuchawke zamiast sznurka przy czym obija o ziemie mam nadzieje ze żywot telefonu bedzie długi ;P
z innych dzieci spodobała sie bardzo lodziarnia play-doh ale wg mnie ma mało funkcji ;P szybko mi sie znudzila :D
a dla młodszej pszczółka ktora kupilam to byl strzał w 10 !! nosek swiecacy bardzo sie podobał :) PSZCZÓŁKA TOSIA e EDU reklama TV NOWOŚĆ (1366908773) - Aukcje internetowe Allegro

a jak u was?

Fajna ta pszczóła :-)

Ja m.in. od męża dostałam książkę "Tantra-sztuka świadomego kochania". Nie wiem jak to odebrać :) łobuz jeden :)

Heheh:-D

Asia dostała klocki drewniane (póki co najlepszą zabawką jest wiaderko od nich do którego wkłada wszystko co znajdzie), wózek dla lalek, samoczytającą się książkę, dresik, 3 pary rajstop, sweterek, bluzkę.
Julia dostała dwie gry komputerowe, lalkę barbie-baletnicę, lalkę z karocą i koniem, kasę fiskalną, matę do tańczenia, rękawice na śnieg, 3 pary rajstop, sweter, bluzkę.
No, to chyba wszystko. A no i stos słodyczy.

A i tak Miłek jeździł wózkiem Asi, a Asia grała na cymbałkach Miłka :-D

Ja dostałam czapkę, szalik, książkę "Klara" Izy Kuny, bluzkę, skarpetki.

I NA PEWNO kupię te cymbałki drewniane co Miłek dostał, nie pokażę jakie bo ich na allegro nie znalazłam, może gdzies na fotce będą...

super prezenty dostały Wasze dzieciaki...
kilolku ten mis wydaje sie interesujący :)
A moj Kuba dostal stolik interaktywny, który mu juz dawno chciałam kupic ale jakos schodziło, zabawka okazała sie strzalem w 10 a co najlepsze uzywa go jako pchaczka (normalny pchaczek poszedl w kat) a za pomoca stolika chodzi, len jeden:p
a ponadto dostal tez szlafroczek z Kubusia Puchatka (slodki) plus reczniczek, bluzeczki plus spodnie oraz dużego misia :) zadowolony na szczęście :)

Ale prezentow dzieciaki dostaly !!!! ;-)

U nas bardzo bardzo skromniutko. Oli dostal od nas warsztat ale za maly jest i nie bardzo kapuje o co biega. Prezent kupilam na szybciocha zeby cokolwiek bylo pod choinka i niestety ale chyba oddam go z powrotem bo nie ma sensu go trzymac no chyba ze jak podrosnie to bedzie mial radoche. Dostal tez taka rakiete z do ktorej wklada sie klocki o roznych ksztaltach i ta armata wyskakuje i wyrzuca wszystkie klocki ale Oli ma ja gleboko w tylku, to dostal od kolezanki i to by bylo na tyle. Nie robilismy sobie prezentow bo z kasa krucho tak wiec szalu nie ma heh.

reklama
Do góry