reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ale się cieszę :))) Udało mi się wylicytować zabawke z mojej listy: Muzyczny Plac Zabaw Fisher Price (1365165012) - Aukcje internetowe Allegro
TY fishero maniaczko:-) dluga ta liste masz zabawek co jeszcze ci brakuje??ale chlopaki beda mialy sie czym bawic jak wpadniemy hehe:-)
a mnie sie podoba takie cuś TOMY MATA WODNA *TELETUBISIE*TELETUBBIES* NOWOŚĆ (1355831251) - Aukcje internetowe Allegro młody jeszcze troche podrośnie i kupie mu, niech rysuje/szaleje :D

rewelacja ta mata:-) chyba na dzien dziecka ja kupimy:-)

a wlasnei co do prazenu na swieta chcialam tunel dla Pawla bo on uwielbia chodzic przez kartony :D tylko jaki ? ;/ tyle ich jest a pozatym boje sie ze nei dojdzie juz z allegro :(
Kasia czesto sprzedawcy na allegro wysylaja kurierem swoje produkty i czasami jest taniej niz poczta:-) jak cos moge Ci kupic i wyslac bo na allegro przycinaja tylko nie wiem czy przed siwetami bede w ikei??

reklama
Oj Gosiu będą się mieli czym bawić :))) Co do mojej listy to jeszcze brakuje mi skoczka zebry ale to już w następnym roku :)))

Mama super ta mata, na dzień dziecka będzie w sam raz :)))

mama mata rewelacja!!!:-)

Kasia
na dzień dzisiejszy możesz spokojnie o dziwo poczcie zaufać nie ma najmniejszego problemu natomiast kurier... szkoda gadać

Zgadzam się z tym... Zamówiłam w imieniu chrzestnej ciężarówke Wadera na jej adres. Jak przyszła chrzestna nie rozklejała pudełka no bo na prezent ale z wierzchu obejrzała pudełko no i odkryty bok ciężarówki i wszystko ok. Jak Konrad rozpakowywał okazało się, że brzeg jednej burty jest pęknięty. Sprzedawca stwierdził, że może zareklamować o producenta ale koszty przesyłki poniose ja a to 75% ceny więc sobie odpuściłam...

mama mata rewelacja!!!:-)

Kasia
na dzień dzisiejszy możesz spokojnie o dziwo poczcie zaufać nie ma najmniejszego problemu natomiast kurier... szkoda gadać

Zgadzam się z tym... Zamówiłam w imieniu chrzestnej ciężarówke Wadera na jej adres. Jak przyszła chrzestna nie rozklejała pudełka no bo na prezent ale z wierzchu obejrzała pudełko no i odkryty bok ciężarówki i wszystko ok. Jak Konrad rozpakowywał okazało się, że brzeg jednej burty jest pęknięty. Sprzedawca stwierdził, że może zareklamować o producenta ale koszty przesyłki poniose ja a to 75% ceny więc sobie odpuściłam...

ja nie wiem jacy u was kurierrzy jezdza ale ja jak do tej pory nie mialam zadnych problemow z towarem ani czasem dostawy.

Aza a skad wiesz ze kurier uszkodzil ciezarowke ona latala po opakowaniu czy byla drucikami przykrecona do opakowania?moze to sprzedawca Ci takie pekniete wyslal??piszesz ze opakowanie z zewnatrz bylo ok...

Ona była ciasno spakowana w pudełku. Wiem, że mogła taka już być dlatego sprzedawca powiedział, że może zareklamować ale nie opłaca mi się płacić za przesyłke. Powiem szczerze, że ja tez nigdy nie miałam problemów z kurierem ale opakowania już nie raz miałam uszkodzone. Na szczęście kończyło się zawsze na samym opakowaniu :)))

A dziś byłam w H&M i też kupiłam 2 czapeczki po 10 zł, jedną bluzeczke za 10 zł i super koszule za 20 zł :)))

Ona była ciasno spakowana w pudełku. Wiem, że mogła taka już być dlatego sprzedawca powiedział, że może zareklamować ale nie opłaca mi się płacić za przesyłke. Powiem szczerze, że ja tez nigdy nie miałam problemów z kurierem ale opakowania już nie raz miałam uszkodzone. Na szczęście kończyło się zawsze na samym opakowaniu :)))

A dziś byłam w H&M i też kupiłam 2 czapeczki po 10 zł, jedną bluzeczke za 10 zł i super koszule za 20 zł :)))

jakie czapy i jakie bluzeczki i koszulke kupilas?dawaj linki:p w ktorym h&m bylas??

Gosiu byłam w Arkadach a to moje łupy:)))

Załączniki

• DSC_0955.jpg
    DSC_0955.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry