reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziewczyny znacie się na uszzelkach do drzwi???? Mam takie wielkie szpary przy drzwiach wejściowych, muszę je zatkać. ALe patrzę na allegro a uszczelek 500 rodzai, jakieś profilowane, wypełniane, haftowane, huk go wie jakie. Te na pare te na dym, a jakie na dziurę???
No i jeszcze, bo te drzwi to mi się wypaczyły i u góry przylegaja do futryny a na dole kot świat ogląda. Więc jak ja mam ta uszczelką okleić? Tylko tam gdzie dziura czy całość mimo, ze u góry nie trzeba?

reklama
Dziewczyny znacie się na uszzelkach do drzwi???? Mam takie wielkie szpary przy drzwiach wejściowych, muszę je zatkać. ALe patrzę na allegro a uszczelek 500 rodzai, jakieś profilowane, wypełniane, haftowane, huk go wie jakie. Te na pare te na dym, a jakie na dziurę???
No i jeszcze, bo te drzwi to mi się wypaczyły i u góry przylegaja do futryny a na dole kot świat ogląda. Więc jak ja mam ta uszczelką okleić? Tylko tam gdzie dziura czy całość mimo, ze u góry nie trzeba?
Ja mialam taka szpare i kupilam gumowe. one sa dosyc grubei mocne, nakleilam tlyko w tych miejscach gdzie dziury i to w pewnym fragmencie podwójnie, taka szpara byla. No i teraz gra, znaczy cisza i cieplo :)

o takie: http://allegro.pl/uszczelki-gumowe-varnamo-guma-epdm-k-profil-i1341857725.html

z tym ze maja profil "D"

Ostatnia edycja:
Mnie tez sie wydaje ze te polskie przeceny to ściema. W Anglii to sa promocje hihihihih

Niekoniecznie. Czasem można trafić kurtki firmowe za 40 zł ;)

Polecam, ale kupno nowych drzwi :D u nas też masakra, ale A okleił i to taką porządną wielką uszczelką, nie wiem skąd wytrzasnął i niewiele to dało...

Ładne te puzzle... Pamiętam, że w przedszkolu lubiłam je układać :))) A my dziś dostaliśmy dinozaura Fisher Price i jest ekstra. Przyszły też ośmiorniczki ale poczekają do imprezy bo to prezent zamówiony przez znajomych więc niech Konradowi dadzą oficjalnie ;))

Baterie od kostki już wymienione na kolejne nowe :szok:szybko...do tego mikrofon chyba padł:szok:

Jeśli chodzi o kulę to jest u nas mega hitem, myslałam że mama kupiła v-tech, ale kupiła simbę i nic nie szkodzi. Joasia się z nią nie rozstaje!

Baterie od kostki już wymienione na kolejne nowe :szok:szybko...do tego mikrofon chyba padł:szok:

Jeśli chodzi o kulę to jest u nas mega hitem, myslałam że mama kupiła v-tech, ale kupiła simbę i nic nie szkodzi. Joasia się z nią nie rozstaje!
A jakie baterie masz do kostki?bo ja mam takie pianinko Fishera i tam tez baterie szybko wysiadaja..podobno duracela sa super teraz kupie i zobaczymy czy dluzej pociagnie...
Dziunka daj link do tej koli>?

reklama
Do góry