reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Jestem mile zaskoczona kostką, tak mówiłyscie że kiepski plastik i tandeta ale ona naprawdę jest SUPER. Plastik rewelacja, kostka lądowała sto razy na ziemi z wysokości stołu a i tak nic się z nią nie stało:tak:
Mikrofon rządzi, Asia wkłada cały do buzi i buczy:-D:-D:-D ogólnie cała kostka SUPER.

Młoda dostała też tą kulę, ale jednak nie v-tech a simba. Ale i tak jest świetna, zaraz po tej kostce.

Także te dwie zabawki z czystym sumieniem polecam.:tak:

No i zjeżdżalnia! Rewelacyjny pomysł, nie wpadłabym na to:blink:

Dziewczyny, muszę kupić fotelik Olafowi i zastanawiam się poważnie nad zakupem Recaro tym montowanym tyłem do kierunku jazdy. Pewnie Olaf będzie mniej zadowolony, ale to chyba bezpieczniejsza opcja niż tradycyjny fotelik. JAkich fotelików używacie?

Też mamy koskę, chyba z 2 miesiące temu kupiłam, ale prawdziwe jej uroki Olaf odkrył z 2 tygodnie temu, dopiero.

u mnie kostkę przejął Kuba i jest jej wielkim fanem. Zwłaszcza mikrofonu. Michasia nie zajmuje zupelnie. Micas za to uwielbia Msia grającego Barrego Whitea. Micsio tak smiesznie sie przy tym gibie, a młody siedzi na przeciw niego i gibie się dokładnie tak samo.

Moje ostatnio w sklepach są fankami miszki miki gadającej i puchatka, następną zabawką, która je interesuje to odkrywczy domek.... w domu bawią się garami, wożą lale w wózku, pacynki też lubią...

Dziewczyny, muszę kupić fotelik Olafowi i zastanawiam się poważnie nad zakupem Recaro tym montowanym tyłem do kierunku jazdy. Pewnie Olaf będzie mniej zadowolony, ale to chyba bezpieczniejsza opcja niż tradycyjny fotelik. JAkich fotelików używacie?

Też mamy koskę, chyba z 2 miesiące temu kupiłam, ale prawdziwe jej uroki Olaf odkrył z 2 tygodnie temu, dopiero.
Dziewczyny a poradzicie coś z fotelikiem?

reklama
Ja mam Recaro young sport dla obydwu... nie ma możliwości położenia dziecka, montuje się przodem do kierunku jazdy... dla mnie to plus, bo mam poduszkę na przodzie, gdzie teraz jest Gośka, a ja z tyłu z Hanką - starszą, bo podczas drogi się nudzi...

Do góry