reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Super ta kostka. Oli tez ma cos na tej zasadzie i bardzo lubi sie tym bawic ;)

my tą kostkę Igiemu kupiliśmy na dzień dziecka i on dalej się nią bawi teraz jest na etapie śpiewu do mikrofonu :-)

Gosia a te buty to takie i popatrz a cenę a one z USA są EMU AUSTRALIA BRONTE HI WYSOKIE /CZEKOLADA ROZ;41 (1235434623) - Aukcje internetowe Allegro

Aga tu w Anglii sa takie buty tylko ze UGG i tez sa cholernie drogie. ale podroby mozna kupic juz za 5 funciakow :-D tyle ze to na 3/4 wyjscia sa. Pozniej podeszwa sie sciera i jak sie w nich chodzi to wyglada jakbys miala krzywe nogi. Zeszla zime jak mi stopy spuchly w czasie ciazy to w takich chodzilam. Wygodne bardzo i cieplutkie ;-)

reklama
my tą kostkę Igiemu kupiliśmy na dzień dziecka i on dalej się nią bawi teraz jest na etapie śpiewu do mikrofonu :-)

Gosia a te buty to takie i popatrz a cenę a one z USA są EMU AUSTRALIA BRONTE HI WYSOKIE /CZEKOLADA ROZ;41 (1235434623) - Aukcje internetowe Allegro
mi tez sie te buty podobaja ale cena straszna pewnie w usa one kosztuja ok 150zl na pl a sprzedawca sobie musi cos doliczyc heh zapytam Pati ile one tak kosztuja i dam Ci znac...
Super ta kostka. Oli tez ma cos na tej zasadzie i bardzo lubi sie tym bawic ;)

Aga tu w Anglii sa takie buty tylko ze UGG i tez sa cholernie drogie. ale podroby mozna kupic juz za 5 funciakow :-D tyle ze to na 3/4 wyjscia sa. Pozniej podeszwa sie sciera i jak sie w nich chodzi to wyglada jakbys miala krzywe nogi. Zeszla zime jak mi stopy spuchly w czasie ciazy to w takich chodzilam. Wygodne bardzo i cieplutkie ;-)

Klaudzia daj mi namiar na sklepy gdzie moze takie butki kupic w anglii??i jeszcze zalapie sie na jakies przeceny?jade w nastepny czwartek??

Kurcze ja tez napallam sie na ta kostke i ciuchcie:-_

Haha, niedlugo wszystkie listopadowe dzieciaki bedza mialy kostki:) Super!
Agrafka - powinni ci za darmo wyslac, bo takiego zbytu pewnie juz dawno nie mieli:)

mi tez sie te buty podobaja ale cena straszna pewnie w usa one kosztuja ok 150zl na pl a sprzedawca sobie musi cos doliczyc heh zapytam Pati ile one tak kosztuja i dam Ci znac...

Klaudzia daj mi namiar na sklepy gdzie moze takie butki kupic w anglii??i jeszcze zalapie sie na jakies przeceny?jade w nastepny czwartek??

Kurcze ja tez napallam sie na ta kostke i ciuchcie:-_

Gosiu w kazdym prawie sklepie z odzieza i butami takie sa - najtansze w PRIMARKU, przynajmniej podroby. A te oryginalne to trzeba szukac w wiekszych centrach handlowych w jakis firmowych sklepach z butami. Kurcze nie moge sobie przypomniec nazw tych sklepow ale jeden na pewno nazywa sie "office" ;-) pojdziesz na zakupy to znajdziesz ;-) promocje sa teraz na letnie rzeczy ale nie we wszystkich sklepach, juz wyprzedane wszystko raczej :-(

kupiłam w sobotę małej butki, Elefanten, zaszalałam 120 zł :-/ , ale skoro już śmiga to niech ma, zresztą to z jej kasy ;-)
kolor, jak dla mnie uniwersalny, jasny brąz, całe ze skórki
Maertwi mnie tylko to, ze pewnie na zime bedę musiała kupić jeszcze jakieś ocieplane :-/ w sumie zastanawiałam się , czy już teraz nie kupić ale stwierdziłam, ze to chyba byłaby [przesada, sama przecież w ocielpalnych butach nie śmigam ;-)

kupiłam w sobotę małej butki, Elefanten, zaszalałam 120 zł :-/ , ale skoro już śmiga to niech ma, zresztą to z jej kasy ;-)
kolor, jak dla mnie uniwersalny, jasny brąz, całe ze skórki
Maertwi mnie tylko to, ze pewnie na zime bedę musiała kupić jeszcze jakieś ocieplane :-/ w sumie zastanawiałam się , czy już teraz nie kupić ale stwierdziłam, ze to chyba byłaby [przesada, sama przecież w ocielpalnych butach nie śmigam ;-)
wiewióra takie?? https://www.babyboom.pl/forum/dziec...-2009-f289/pierwsze-buciki-43480/index11.html

reklama
Do góry