reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Espiro Optima;
Znalazłam instrukcje obsługi i gwarancje:
"Produkt wyprodukowany zgodnie z nowymi Europejskimi Standardami
Bezpieczeństwa... ECE 44.04"
dalej czytamy: "Fotelik produkowany jest w standardzie ISO 9001:2000, dzięki
czemu spełnia wszystkie wymogi bezpieczeństwa i posiada stosowne atesty oraz
otrzymał pozytywną opinię Instytutu Matki i Dziecka".
Mam ten fotelik i jestem bardzo zadowlona.Materiał oddycha- sprawdza sie przy dłuzszej trasie.Pasy solidne i mozna dopasowac do dziecka. Mielismy juz jedno ostre zatrzymanie a fotelik nie drgnał.
Orientowałam sie , ze ma stosowne atesty. Nie znalazłam info zeby crash testów nie przeszedl? prosze o blizsze informacje

Kamcia nie wiesz, ze kiedyś niebieski to był kolor dla dziewczynek, a różowy dla chłopców? Zresztą w niektórych rejonach Pl ponoć nadal tak jest. Poza tym akurat ktos będzie patrzył Ci w auto jakiego koloru masz organizer:-D
w sumie racja.. kto tam bedzie zaglądal...:-p
a inne dziewczyny nie zamawialyście organizerów??

no i mam fotki :D z komórki w samochodzie słabo co widac ;P wiec wzielam do domu napchałam zabawek :D zrobilam 1 zdjęcie i bateria mi padla hahah
P140710_16.00.jpgP140710_15.59[01].jpgP140710_15.59.jpgIMG_0241.jpg

Załączniki

• P140710_15.59[01].jpg
    P140710_15.59[01].jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 25
  • P140710_16.00.jpg
    P140710_16.00.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 23
fajny ten organizer ale u mnie się nie sprawdzi bo mamy teraz większy samochód i nie miałabym go gdzie zawiesić , za to w aucie mam szafkę i mogę sobie po prostu pochować rzeczy
kupiłam niekapka z TT i Kuba zamiast pić to tylko gryzie ten ustnik , chyba wrócę to Aventu

reklama
Dziewczyny macie może którąś z tych zabawek do wózka ?

Tiny Love * ZABAWKI INTERAKTYWNE DO WÓZKA WYSPA ! (1144073608) - Aukcje internetowe Allegro
*** ŁUK SŁONECZNY SPACER ** Tiny Love ** GRATISY (1134059934) - Aukcje internetowe Allegro

bo ja myślę, czy nie kupić którejś do spacerówki... W głębokim Ala głównie śpi i ma różne zabawki które sobie przerzuca rękami i nogami, ale w spacerówce musze już mieć coś przyczepionego. Warto wydać kasę na takie coś, czy raczej dziecko wystarczająco bardzo interesuje się światemi wystarczy zaczepić jakaś zwykłą zabawkę ?

Do góry