A
aga4444
Gość
to jestes druga w kolejce hehe ja tez polowalam na te organizry od Kasiu ale lipa pokonczyly sie:-(
pamietaj o mniej jak cos 2sztuki:-)
o nie nie pierwsza jestem bo pierwsza poprosiłam;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jestes druga w kolejce hehe ja tez polowalam na te organizry od Kasiu ale lipa pokonczyly sie:-(
pamietaj o mniej jak cos 2sztuki:-)
w sumie racja.. kto tam bedzie zaglądal...Kamcia nie wiesz, ze kiedyś niebieski to był kolor dla dziewczynek, a różowy dla chłopców? Zresztą w niektórych rejonach Pl ponoć nadal tak jest. Poza tym akurat ktos będzie patrzył Ci w auto jakiego koloru masz organizer![]()
o nie nie pierwsza jestem bo pierwsza poprosiłam;-)
o przepraszam ale ja juz Kasiule zagadywalam o te organizery pare dni temu wiec ja jestem pierwsza![]()
hahahah wariatkioj Gosia zagadywanie a piękne uśmiechanie w celu nabycia to zasadnicza różnica hahahahahahahahahahahahaha :-):-):-):-):-)-):-)