_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
też własnie o tym myślałam... hehehzawsze mozesz podlozyc recznik na dno. My tak robilismy przez jakis czas w normalnej wannie jak maly jeszcze nie siedzial sam idealnie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też własnie o tym myślałam... hehehzawsze mozesz podlozyc recznik na dno. My tak robilismy przez jakis czas w normalnej wannie jak maly jeszcze nie siedzial sam idealnie ;-)
ja roznie ... mam dwie pizamki ...ale jak jest cieplo to body ... jak zimniej body na dlugi i spodenki badz pajacyk bo mam na 12m nawetdziewczyny chciałam sie spytac... wy juz kładziecie dzieci w zwykłych pizamkach spac bo spioszki na 9 msc juz na Vi wszystkie za małe i zastanawiam się co kupić jej do spanka![]()
dziewczyny chciałam sie spytac... wy juz kładziecie dzieci w zwykłych pizamkach spac bo spioszki na 9 msc juz na Vi wszystkie za małe i zastanawiam się co kupić jej do spanka![]()
unas te na 6-9 były za małe jak miała 5 mscOli spi w pizamkach i pajacykach albo rompersach. w pizamkach spi od kilku miesiecy ale pajacyki na 3-6 dalej dobre ma a w 6-9 miesiecy plywamozesz kupic takie 9-12 miesiecy tez
ale na lato mysle ze lepiej pizamki albo body
dziewczyny chciałam sie spytac... wy juz kładziecie dzieci w zwykłych pizamkach spac bo spioszki na 9 msc juz na Vi wszystkie za małe i zastanawiam się co kupić jej do spanka![]()
Śpimy raz w śpioszkach (12-18 mcy tj 86cm) a raz w piżamkach dwuczęściowych i na dzień dzisiejszy bez skarpetek bo cieplusiodziewczyny chciałam sie spytac... wy juz kładziecie dzieci w zwykłych pizamkach spac bo spioszki na 9 msc juz na Vi wszystkie za małe i zastanawiam się co kupić jej do spanka![]()