reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja mam superowska czapeczke po Maciusiu! Superowska bo po pierwsze bardzo cieniutka, po drugie ma duzy daszek-ronddo jakby do polowy glowy, a z tylu ma okrycie na karczek, ktore zaczyna sie juz po bokach i zakrywa uszka-ale nie do konca, nie przytrzymuje ich. Mozesz ja obejrzec na fotkach-troche widac. Ale kupowalam 3 lata temu ja...

reklama
Tez wybieram sie nad morze i ta parasolka wydaje sie niezłym pomysłem. Musze poszukac jakies. Pytanie czy parawan sie nie przyda?
Zastanawiam się tez czy ta 50-tka to nie za duzo. Mam 20 lirene (Marysia ma naturalnie bardzo ciemną karnacje) i myslisz, ze nie wystarczy nad polskie morze?

Och parawan owszem, my mamy polnamiot, wiec parawan tylko dla nas, dlatego nie pomyslalam. Ja tam wole 50-tke, nie zaszkodzi a jest pewnosc ze ochroni. Toz to malenstwa jeszcze sa z naszych bobasow :)

Kasiu Ubranka dziecięce, ubranka dla dzieci, ubranka dla niemowląt, akcesoria dziecięce, śpiochy oraz bielizna dla dzieci i niemowląt, dziecięce zestawy, komplety ubranek, sezonowe zestawy ubiorów dla dzieci i niemowląt. oraz
http://allegro.pl/item1035730206_wiosenno_letnia_czapeczka_z_daszkiem_i_antenka.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczYny u mnie w miescie juz praktycznie Lato !!! i mam poroblem z czapka dla synka :/ niby nie gruba ale cały sie poci :| wiem ze dla dziewczynek to mozna powymyslac beretki czy opaski a dla chłopca ??? :| jakie wy macie czapki na taka pogode ??? mi goraco a co dopiero jemu w czapce i w wozku :| yh ....
Kasiula ja mam taką cieniusieńką z daszkiem ale tak jak dzisiaj nie zakładałam czapeczki w wózku, tylko w chuście. W wózku pod budka i parasolką t jak bardzo cieplo to czapeczki nie trzeba moim zdaniem

Ja wogole nie uwazam, chyba ze jest silny wiatr. A tak to olewam troszke, za co tesciowa chyba na mnie obrazona jest lacznie z mama chrzestna mlodej :D :D :D no ale uszka zdrowe :) I tak jak Kilolek do wozka bez czapki, jak bezwietrznie i w cieniu to tez, tylko do chusty, jak mocny wiatr lub na sloncu jest.

dzieki za odpowiedz ale jeszcze powiedzcie czy uwazacie zeby uszy byly koniecznie zasłoniete ?
kasiu ja ci dałam kilka linków na poprzedniej str nie wiem czy widziałas,..
na uszy nie uwazam za bardzo kiedy nie ma wiatru np dzisiaj mała była troche bez czapki:tak: wkońcu trzeba jakos przyzwyczajac , as jak dusznona dworze i bezwietrznie to najlepszy moent;-)
do wózka też bez chyba że słońce pada na główkę

Ja tam na uszy staram sie uwazac aby byly zaslaniete...Niekniecznie scisle przylegajacymi "klapkami" ale chociaz zwisajacym materialem(jak w tej czapce po Maciu). Ale jak wieje, to mocno zaslaniete. A w wozku, jak goraco to budy nie stawiam tylko parasolka ale zawsze czapeczka. Pewnie zrobie wyjatek jak beda mega upalne a bezwietrzne dni...

reklama
Do góry