reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziunka a jak Joasia radzi sobie z kubeczkiem, sprawdza się ?
Zastanawiam się nad zakupem takiego bo jak narazie kupiłam niekapek NUBY, którego maly nietoleruje, latwiej mu sie pije z normalnego kubka tylko troche to niewygodne i nieergonomiczne dla takiego maluszka.

reklama
Sylaba, ona sobie nie radzi z zadnym piciem. Wszystkim sie krztusi, obojetnie z czego wypije. Ale nie chce jej butli dawac...nic musimy byc wytrwale, w koncu sie nauczy...

klaudzia - a ja się zastanawiałam, gdzie poszła sobie ode mnie czarna seria ;-)
alee pech.. :-(

Nie wiedzialam kogo obwiniac za mojego pecha ale juz wiem! Dzieki IZA.... myslalam ze jestes fajna ale teraz to przesadzilas! :wściekła/y::-D

Ja zamawiam. Na chustoforum jest zbierane zamowienie grupowe, dzieki temu facet przesle nam nawet 30 kg w jednej paczce wiec wyjdzie taniutko. Ja zamawiam jeszcze 2 doidy cup - jeden dla Milka., jeden dla Julki. Jakbyscie cos chcialy: thebabycatalogue items - Get great deals on Baby, Home Garden items on eBay UK! to dajcie mi znac :)

Tylko z tych kilku stronek mozecie wybierac? Wydaje mi sie ze ceny sa dosc wygorowane....

moja taka miseczka już przyjechała, tylko muszę odebrać :) sama jestem jej ciekawa :-)

Zdaj relacje ;-)

Jak dla mnie to jedno i to samo, tak czy siak bedzie sie trzymac dziecko jak na smuyczy.... dla pieska tez jest obroza + smycz lub szelki + smycz wiec na jedno wychodzi...
A moim zdaniem to przydatna rzecz jezeli dziecko sie nie slucha... pewnie ze to w wielu przypadkach wina rodzicow ze nie nauczyli ale sa i wyjatki jak pewnie Kubus Kilolka hehehe :-) Ja tam zakupie jak bedzie potrzeba najwazniejsze przeciez bezpieczenstwo dziecka a gdybym do tego czasu miala 2ga dzidzie to nie bede latac za Olim z wozkiem :)

Klaudzia - u nas np doidy cup jest ok 10-15 zl drozszy, wiec mysle ze sie oplaca. Same szelki nie rowna sie szelki i smycz ;)

Dzidzie planujesz??? Kiedy? :) a moze juz ... :)

Spadajcie z tym pechem, z dala ode mnie, ja mam dzis szczesliwy dzien ;) Sprzedalam te Pumy po Miloszku a zaraz konczy sie licytacja mojej poscieli, zobaczymy, zobaczymy...trzymajcie kciuki :)

klaudzia, pech zaraz sobie powędruje do kogoś kolejnego :-D ciekawe do kogo :/

ciekawe ciekawe... co by nie wrocil do nas z podwojona sila! :-)

Klaudzia - u nas np doidy cup jest ok 10-15 zl drozszy, wiec mysle ze sie oplaca. Same szelki nie rowna sie szelki i smycz ;)

Dzidzie planujesz??? Kiedy? :) a moze juz ... :)

Spadajcie z tym pechem, z dala ode mnie, ja mam dzis szczesliwy dzien ;) Sprzedalam te Pumy po Miloszku a zaraz konczy sie licytacja mojej poscieli, zobaczymy, zobaczymy...trzymajcie kciuki :)

No wiadomo ze i tak bardziej Ci sie oplaca no a jakos musza zarobic niestety....
Trzymam kciuki za aukcje :)

a co do dzieci to NAWET NIE KRAKAJ!!!!! Conajmniej 2 lata poczekam... Najpierw musi mi minac trauma ciazy i porodu, przybyc troche lat bo nie chce skonczyc z 3 dzieci poznizej 25 roku zycia! hehe to ze Oliverka zaplanowalam tak wczesnie nie znaczy ze chce zostac babcia przed 40stka hehehe :-)

Za pozno haha :p babcia przed 40-stka Cie nie ominie :p zartuje oczywiscie ;)Ja zmienilam zdanie - kolejne za 4-5 lat zeby miec kogo w chustach nosic :D

Za pozno haha :p babcia przed 40-stka Cie nie ominie :p zartuje oczywiscie ;)Ja zmienilam zdanie - kolejne za 4-5 lat zeby miec kogo w chustach nosic :D

hehehe :D ja mam nadzieje ze moj syn nie bedzie sie spieszyl do ojcostwa :p a co do chust to ja tez mam zamiar kolejnego nosic w chuscie ale od poczatku bo Oliverka za pozno zaczelam i nie spodobalo mu sie tak bardzo jakbym tego chciala hehehe

reklama
Do góry