reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
A moglabys mi napisac jaka ty masz- nazwe itd. Pisalas ze kupilas w aptece to bym najwyzej zapytala czy u mnie maja. Sprawdzona zawsze lepsza nie ;-)

nie wiem czy uda ci sie dostac ja w pl. bo produkuje je wlasnie siec tej apteki a nazywa sie lloyds pharmacy.

dla mam z uk..... w wilkinsonie jest aktualnie promocja na pampersy active fit paczka(ja kupilam rozmiar 3 czyli 60 sztuk) kosztuje 5,70 z 8,90 wiec sie oplaca....

bylam dzis i nie zerklam :wściekła/y::wściekła/y: ale jutro tez jest dzien :-D

W lidlu sa promocje na dzieciece rzeczy. Kupilam rajstopki, pampersy, waciki prostokatne firmy toujours - sa takie same jak Dzidzius ale tansze o 1zl. Byly tez body, skarpety, soczki, obiadki, foteliki, kosmetyki itp itd. Ogolnie warto cos kupic :tak:

W lidlu sa promocje na dzieciece rzeczy. Kupilam rajstopki, pampersy, waciki prostokatne firmy toujours - sa takie same jak Dzidzius ale tansze o 1zl. Byly tez body, skarpety, soczki, obiadki, foteliki, kosmetyki itp itd. Ogolnie warto cos kupic :tak:
ja przez dzień używam pampersów z lidla. Na noc i na spacer używam Pampersa bo bardziej chłonne :))

reklama
Ja tylko Pampers, nie wiem jakoś się pzekonać nie mogę do innych firm :dry:
Ja już się chyba napróbowałam i też zostanę przy pampkach .Policzyłam że te tańsze wychodzą 20 gr taniej tylko przy jumbo paczce pampków.CZyli oszczędzam tylko 16 zł.W rezultacie zauważyłam że częsciej muszę zmieniać i puchną a pampki to pampki mięciuchne i chłonne.
Wszystkie pieluchy tylko zbliżone do oryginału...no ale to moje zdanie ..żeby nie było że się wymądrzam:-D

Do góry