reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Kochana ona mowila o smoczkach do ciagania a nie do butelki :p:-p

a nie bo to nie tak :)

bo dziewczyna ktoras pisala ze smoczku uspokajacze sa od 0-3 i 0-6 i ze niczym sie nie roznia wiec doszlam do wniosku ze nie trzeba zmieniac w takim razie po 3 miesiacu
a Mary myslala ze my mowimy o smoczkach do butelki
kasiula
To nieprawda! Miałam 0-3 i mam teraz 3-6! Jest róznica!
Niech mi ktoś pokaze smoka do cyckania z aventu 0-6 :dry:

To czekam na fotke :-)

Ja mam dwa Aventu od 0-3 i od 0-6 i wiecie co? Nie roznia sie niczym:baffled:

Smoczki Avent do uspokajania dostępne są w 3 rozmiarach:

• 0-3 miesięcy,
  • 3-6 miesięcy,
  • 6-18 miesięcy.
Z tej strony Sklep dla dzieci - Mirabell Smoczki Avent do uspokajania - 3-6 m MISIE - Smoczki i butelki

JESLI istnieją smoki 0-6 no to sie nie wypowiadam bo nie wiem. Ale zdecydowanie jest róznica miedzy smokami 0-3 a 3-6 :tak:
to chyba jednak kupie :confused:

a nie bo to nie tak :)

bo dziewczyna ktoras pisala ze smoczku uspokajacze sa od 0-3 i 0-6 i ze niczym sie nie roznia wiec doszlam do wniosku ze nie trzeba zmieniac w takim razie po 3 miesiacu
a Mary myslala ze my mowimy o smoczkach do butelki

ale co ma do tego robienie dziurek??? :confused::confused::confused::confused::rolleyes2:
boszzzzz ... zaćma ciążowa mi wróciła czy co... :baffled:

Moj mamy nie chce NUK'owego ani canapol babies ssać smoka :( :-( Kciuka wsadza a jak daje smoka to ryczy (mama ten smok jest bleeee!!!!)
Jakich smoków używacie? Może zmienić na inny ale jaki? :no:
Polecici9e mi jakiegoś ? Te co ma to jak już ciumknie z wielkim żalem i pretensjami to mu wylatuje :/
Ja używam Fisher Price i jak dla mnie jest super bo dzięki dużym kółkom nie zbiera się ślina. Innych w sumie nie próbowałam bo ten małemu przypadł do gustu.
Mam maly problemik. Jesli ochrzcimy dziecko to musze miec ja w co ubrac. Sukienke itd. ma po Julce, taka narzutke polarowa na ramiona z kapturkiem tez ma, ale mysle ze to za malo:-( bedzie jej zwyczajnie zimno, wiec przydalby sie kombinezon. Takie ladne, biale, stoja od 80-100zł wiec mnie nie stac kupic na jeden raz przez te ur Julki :baffled: Wiec tu moje pytanie:
Czy ktoras z Was mialaby odsprzedac kombinezon (czy cos w tym stylu) do chrztu za przystepna cene w rozmiarze minimum 68??
Ja ostatnio próbowałam sprzedać jeden kombinezon ale niestety jest różowy a nie biały: Nowy różowy kombinezon roz.62/68 (854786398) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Mam maly problemik. Jesli ochrzcimy dziecko to musze miec ja w co ubrac. Sukienke itd. ma po Julce, taka narzutke polarowa na ramiona z kapturkiem tez ma, ale mysle ze to za malo:-( bedzie jej zwyczajnie zimno, wiec przydalby sie kombinezon. Takie ladne, biale, stoja od 80-100zł wiec mnie nie stac kupic na jeden raz przez te ur Julki :baffled: Wiec tu moje pytanie:
Czy ktoras z Was mialaby odsprzedac kombinezon (czy cos w tym stylu) do chrztu za przystepna cene w rozmiarze minimum 68??

A kiedy masz chrzciny?? Ja mam bialy kombinezon.

Do góry