reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Moj mamy nie chce NUK'owego ani canapol babies ssać smoka :( :-( Kciuka wsadza a jak daje smoka to ryczy (mama ten smok jest bleeee!!!!)
Jakich smoków używacie? Może zmienić na inny ale jaki? :no:
Polecici9e mi jakiegoś ? Te co ma to jak już ciumknie z wielkim żalem i pretensjami to mu wylatuje :/
u mnie z nuka też nie chciała a do aventu się przyzwyczaiła silikonowe :))

reklama
To czekam na fotke :-)

Ja mam dwa Aventu od 0-3 i od 0-6 i wiecie co? Nie roznia sie niczym:baffled:
Pierwsze słysze o smoczkach 0-6 :shocked2:
0+ to jedna dziurka dla wszystkich noworodków.
1+ to dwie dziurki - dla dzieci powyzej miesiąca życia
2+ to 3 dziurki - dla dzieci powyżej 2 (lub3) miesiąca życia
Mówie o normalnych rozmiarach dziurek. Jeśli ktos podaje mleko zagęszczone - są smoki easy flow czyli z większą dziurka :tak:

Mój Kuba smoczków jednak nie zaakceptował, choć przez 3 dni w miarę podobał mu się avent- potem coś mu się odwidziało niestety... I już nie została chyba żadna firma do przetestowania. Zaczęłam od tommee tippee - niepasowało mu, potem był NUK (piękny, z krecikiem:sorry2:), ale ten odpadł za pierwszym mlaśnięciem, podobnie canpol... Avent był ok, ale nie wiem co się stało że znów nim pluje...:baffled:

To czekam na fotke :-)

Ja mam dwa Aventu od 0-3 i od 0-6 i wiecie co? Nie roznia sie niczym:baffled:

Mój Kuba smoczków jednak nie zaakceptował, choć przez 3 dni w miarę podobał mu się avent- potem coś mu się odwidziało niestety... I już nie została chyba żadna firma do przetestowania. Zaczęłam od tommee tippee - niepasowało mu, potem był NUK (piękny, z krecikiem:sorry2:), ale ten odpadł za pierwszym mlaśnięciem, podobnie canpol... Avent był ok, ale nie wiem co się stało że znów nim pluje...:baffled:
mamulica
JA CI POWIEM bo to przerobiłam ale najpierw powiedz jaki rozmiar tego aventu masz? :-p

Pierwsze słysze o smoczkach 0-6 :shocked2:
0+ to jedna dziurka dla wszystkich noworodków.
1+ to dwie dziurki - dla dzieci powyzej miesiąca życia
2+ to 3 dziurki - dla dzieci powyżej 2 (lub3) miesiąca życia
Mówie o normalnych rozmiarach dziurek. Jeśli ktos podaje mleko zagęszczone - są smoki easy flow czyli z większą dziurka :tak:
Kochana ona mowila o smoczkach do ciagania a nie do butelki :p:-p

reklama
Kochana ona mowila o smoczkach do ciagania a nie do butelki :p:-p
Aaaahhha :-)
No ale i tak sie nie zgodze :-p
MIałam smoki (uspokajacze) 0-3 i teraz kupiłam 3-6 - nie ma 0-6!
Przede wszystki sam smok (ta częśc do cyckania) jest wiekszy i plastik (ta czesc miedzy brodka a noskiem) jest większa :tak:

mamulica
Sonia zaczeła pluc smokiem 0-3 bo byl juz jej za mały (no bo ona duża) i uwierał ją w bródkę i trudno było ssać..
kupiłam 3-6 i jest super :blink:

Do góry