ja mam 1 )) i planuje kupić jeszcze 2 szt ))) chyba starczy, nie?
pewnie że starczy ja miałam jakąś chwilę slabości, że dokupiłam więcej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to Iza może wybierz sie do perfumerii i coś dla siebie sobie kup, a nie koszule do porodu )))) a to może nie wiemy, że kolejne dziecko już planujesz i zapasy koszul robisz, co?pewnie że starczy ja miałam jakąś chwilę slabości, że dokupiłam więcej
piekne ubranko:-)hej chcialam wam pokazac co kupilam niuni na chrzest tak juz teraz bo od 28 nie bede miala internetu (rezygnujemy ze starej umowy i zakladamy jeszcze raz wraz z telewizja bo wychodzi taniej niz sam internet;-)) no do 28 niedaleko a nie wiem czy dzidzia nie zechce wczesniej wyjsc to nie bede miala czasu ani sily lazic po siostrach i zamawiac internetu no to pokazujesukieneczke wybieral tatus jak przyjdzie poczta to zdam relacje czy rzeczywiscie to takie sliczne
Kasiu super ciuszek...i zawsze mozna cos podwinac jak bedzie za duze do chrztu:-)ja mam fajny komplecik dla chłopca wlasnie ale na 72 cm taki zimowy wlasnie eh szkoda nowego kupowac bo rok temu chrzesniak byl w nim moze szybko urosnie i wejdzie w niego
bepanthen na brodawki i dupkę