reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
hej chcialam wam pokazac co kupilam niuni na chrzest tak juz teraz bo od 28 nie bede miala internetu (rezygnujemy ze starej umowy i zakladamy jeszcze raz wraz z telewizja bo wychodzi taniej niz sam internet;-)) no do 28 niedaleko a nie wiem czy dzidzia nie zechce wczesniej wyjsc to nie bede miala czasu ani sily lazic po siostrach i zamawiac internetu:sorry: no to pokazuje:cool2:sukieneczke wybieral tatus jak przyjdzie poczta to zdam relacje czy rzeczywiscie to takie sliczne:laugh2:
piekne ubranko:-)
ja mam fajny komplecik dla chłopca wlasnie ale na 72 cm :( taki zimowy wlasnie eh szkoda nowego kupowac bo rok temu chrzesniak byl w nim moze szybko urosnie i wejdzie w niego ;)
Kasiu super ciuszek...i zawsze mozna cos podwinac jak bedzie za duze do chrztu:-)
ja mam 1 :))) i planuje kupić jeszcze 2 szt :)))) chyba starczy, nie?

ja mam 2szt i wiecej nie kupuje!!

Ja mam taki komplecik na 62. Zimowy.Po starszy synnku. Chciałam go sprzedać i kupić małemu inny żeby oaj w jednym nie byli chrzczeni ale jakoś nie mogę, chętnych nie ma. Więc pewnie zosttanie jak jest

Załączniki

• IMGP8478.jpg
    IMGP8478.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 27
  • IMGP8752.jpg
    IMGP8752.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
dzis bylam w aptece kupilam juz maś bepanthen i linomag a ta pierwsza masc to mytslalm ze ma byc beprahen ... sama nei wiem kurcze moze ktoras znalesc link do masci i pokazac mi ja bo mam metlik hehehe bo jak powiedzialam ta nazwe dla aptekarki to nei wiedziala ocb :)

a pozatym kupilam dzis liscie malin hehe w zielarskim cale 1.80 :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry