reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

też nie umiem spać w w koszuli no ale cóż zrobić... może faktycznie kupie jakąś odpinaną....

dziś miałam kolejna dostawę ciuszków, odwiedziła nas koleżanka ze swoim 3 miesiecznym syneczkiem i przyniosła troszke ciuszków po nim, wiec wklejam...

Załączniki

• P7040001.jpg
    P7040001.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 50
reklama
co ciekawe powiedział mi ze tych małych ciuszków tzn 52 to może uzywałą przez niecałe 2 tydodnie bo maluszek tak urósł ze sie nie mieścił...a niektórych to w ogóle nie założyła a potem było jej żal.... wiec stwierdziłam ze dokupie tylko cos z długim rekawkiem(bo tego mam mało zeby nie powiedziec ze prawie nic) i narazie wystarczy bo dosyc tego mam....

Helenka diabełek boski!! Naprawdę znajoma 52 zakładała?
Jak byłam w pierwszej ciąży to moja mama kazała mi 50 nakupować, ja oczywiście nie wiedząc co i jak poszłam do smyka... szukam, szukam, a tam nie ma, pytam się obslugi, a babka mi, że to tylko w sklepach dla wczesniaków. Moja mam oczywiście była zbulwersowana, bo przecież to na "normalnego" noworodka. Tylko ja i mój brat jako "normalne" noworodki mieliśmy po 2800 a teraz już rzadko rodzą się takie dzieciaczki tzn dużo rzadziej niż większe. Kuba miał 3580 i był całkiem przeciętny, więc jak teraz moja mama coś o porodzie mówi to jej odpowiadam, ze ona o rodzeniu to nie ma pojęcia, bo takie kruszyny to jak wypluć :-)

Ja na poczatku uzywalam ciuszki na 52 i nawet 50, moj synek mial 52cm i 3150g jak sie urodzil. 62 to chyba dopiero po ok 3-4tyg. Sama jestem ciekawa jakiego smyka teraz urodze:)

Dziekuje Banana :) Teraz jak patrze na ebaya to jest ich pelno :) co chwilke ktos sprzedaje za naprawde smieszne ceny, ostatnio sprzedalo sie takie za 25 funtow :) w opisie pisalo ze jest w idealnym stanie oprocz jednej malej ryski ktorej wsumie praktycznie nie widac;-)

ja jeszcze takiego nie widzialam, chetnie bym kupila,ale patrze glownie na ebayu na te w promieniu 15 mil ode mnie i tylko zwykle lozeczka sa:no:

reklama
Do góry