reklama
co ciekawe powiedział mi ze tych małych ciuszków tzn 52 to może uzywałą przez niecałe 2 tydodnie bo maluszek tak urósł ze sie nie mieścił...a niektórych to w ogóle nie założyła a potem było jej żal.... wiec stwierdziłam ze dokupie tylko cos z długim rekawkiem(bo tego mam mało zeby nie powiedziec ze prawie nic) i narazie wystarczy bo dosyc tego mam....
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Helenka diabelek superancki, uwielbiam takie ciuszki:-)
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
klaudzia, super masz to lozeczko!
Dziekuje Banana Teraz jak patrze na ebaya to jest ich pelno co chwilke ktos sprzedaje za naprawde smieszne ceny, ostatnio sprzedalo sie takie za 25 funtow w opisie pisalo ze jest w idealnym stanie oprocz jednej malej ryski ktorej wsumie praktycznie nie widac;-)
kilolek
podwójna listopadowa mama
Helenka diabełek boski!! Naprawdę znajoma 52 zakładała?
Jak byłam w pierwszej ciąży to moja mama kazała mi 50 nakupować, ja oczywiście nie wiedząc co i jak poszłam do smyka... szukam, szukam, a tam nie ma, pytam się obslugi, a babka mi, że to tylko w sklepach dla wczesniaków. Moja mam oczywiście była zbulwersowana, bo przecież to na "normalnego" noworodka. Tylko ja i mój brat jako "normalne" noworodki mieliśmy po 2800 a teraz już rzadko rodzą się takie dzieciaczki tzn dużo rzadziej niż większe. Kuba miał 3580 i był całkiem przeciętny, więc jak teraz moja mama coś o porodzie mówi to jej odpowiadam, ze ona o rodzeniu to nie ma pojęcia, bo takie kruszyny to jak wypluć :-)
Jak byłam w pierwszej ciąży to moja mama kazała mi 50 nakupować, ja oczywiście nie wiedząc co i jak poszłam do smyka... szukam, szukam, a tam nie ma, pytam się obslugi, a babka mi, że to tylko w sklepach dla wczesniaków. Moja mam oczywiście była zbulwersowana, bo przecież to na "normalnego" noworodka. Tylko ja i mój brat jako "normalne" noworodki mieliśmy po 2800 a teraz już rzadko rodzą się takie dzieciaczki tzn dużo rzadziej niż większe. Kuba miał 3580 i był całkiem przeciętny, więc jak teraz moja mama coś o porodzie mówi to jej odpowiadam, ze ona o rodzeniu to nie ma pojęcia, bo takie kruszyny to jak wypluć :-)
R
rouż
Gość
Ja na poczatku uzywalam ciuszki na 52 i nawet 50, moj synek mial 52cm i 3150g jak sie urodzil. 62 to chyba dopiero po ok 3-4tyg. Sama jestem ciekawa jakiego smyka teraz urodze
Dziekuje Banana Teraz jak patrze na ebaya to jest ich pelno co chwilke ktos sprzedaje za naprawde smieszne ceny, ostatnio sprzedalo sie takie za 25 funtow w opisie pisalo ze jest w idealnym stanie oprocz jednej malej ryski ktorej wsumie praktycznie nie widac;-)
ja jeszcze takiego nie widzialam, chetnie bym kupila,ale patrze glownie na ebayu na te w promieniu 15 mil ode mnie i tylko zwykle lozeczka sa
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
a jaki był na ostatnim usg?Ja na poczatku uzywalam ciuszki na 52 i nawet 50, moj synek mial 52cm i 3150g jak sie urodzil. 62 to chyba dopiero po ok 3-4tyg. Sama jestem ciekawa jakiego smyka teraz urodze