reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
mi tez sie podobaja, ale sie nie zdecydowalam i postanowilam przystopowac troche z tymi zakupami bo najwazniejsze rzeczy mam a potem najwyzej w praniu wyjdzie co jeszcze sie przyda.... tak mysle

strasznie sie cenia za te chusty :dry: niektore nawet ponad 30funtow.
Mi sie one bardzo podobaja, ale czy dla nas w zimie beda praktyczne? no bo przeciez po domku nie bedziemy chodzic z dzidzia w chuscie ciagle?
ja myśle,z ę właśnie w domu przyjdzie mi nosić. Obawiam się, ze starszy syn może mi nie dać posiedziec z maluszkiem cyz go nakarmić, bo wiecznie coś będzie chciał.

reklama
Ja z chustą wstrzymuję się do wiosny. Mylę, że na początku w domu dam radę bez niej, a jak zaczną się częste spacerki bez płaszczy i puchowych kurtek to wtedy się zastanowię :-)
Teraz szukam łóżeczka. Już tylko to na razie mi zostało z najpilniejszych rzeczy.

I poważnie zastanawiam się nad leżaczkiem-bujaczkiem. Mogłabym Kropeczkę miec wtedy zawsze na oku. Co prawda kupiłam już fotelik, a od babci maleństwo dostanie pałąk z zabawkami na wózek i fotelik więc mogę go w domu również używać, ale... sama już nie wiem. Te leżaczki trochę drogie :-(

Do góry