reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

A w Anglii nie ma H&M?? Podobno mają niezłe i stosunkowo niedrogie staniki dla karmiących.
Potwierdzam, mam 2 staniczki H&M i w ogóle nie wyglądają jak do karmienia. Jeden jest w kolorze ciemnego brązu i jest bardzo sexi - taki pod bluzkę z dekoltem, a drugi biały, bardziej zabudowany z koronką. Oba nie mają żadnych usztywnień, ale ładnie trzymają piersi. Niestety są na mnie trochę za duże (dostałam używane) i nie wiem, czy będę je nosić. Zobaczymy, może mi jeszcze cycki urosną :sorry:

reklama
Cleo mi też się bardzo podoba:tak: ja gdybym miał córcię to ubierałabym ją tylko w sukieneczki:-)

Byłam wczoraj w Rossmann i widziałam tą pościel z Kubusiem Puchatkiem za 50 zł, powiem Wam szczerze, że nie warto, materiał taki beznadziejny, sztywny, no i odniosłam wrażenie, jakby była wypłowiała, myślę, że w gazetce dużo, dużo lepiej wyglądała.

Cleo mi też się bardzo podoba:tak: ja gdybym miał córcię to ubierałabym ją tylko w sukieneczki:-)

Byłam wczoraj w Rossmann i widziałam tą pościel z Kubusiem Puchatkiem za 50 zł, powiem Wam szczerze, że nie warto, materiał taki beznadziejny, sztywny, no i odniosłam wrażenie, jakby była wypłowiała, myślę, że w gazetce dużo, dużo lepiej wyglądała.

Madzia nie wiesz ze w gazetkach z reguly wszystko lepiej wyglada:-)pewnie wyplowiala bo dlugo lezala hehe:-)

Madziek
Spodenki też mam dla niej szczególnie na zimę żeby w pupcie ciepło było, a sukieneczki to są od 3 miesiąca. Ach już sobie ją wyobrażam małą żabeczke moją w tych spodniach pumpiastych hihi:-D

O tak ciuszki z NEXTA są prześliczne.Też mam dużo używanych ale naprawdę w rewelacyjnym stanie.Jeansowe spodnie czy sukieneczki jak nowe.Widziałam chyba w bonprioxie w katalogu można nowe zamówić ale jaka drożyzna średnio 40-60 zł za sukienkę:szok:
Dostałam znowu od sister sukienunie z NEXTa to się pochwalę a co:-D( aż 7 zł kosztowała hihi)

fajowa :)))

W szkole rodzenia mieliśmy zajęcia z panią od laktacji i apropos staników do karmienia i rozmiarów, to stwierdziła, że to oczywiście indywidualne sprawa, ale raczej biust będzie podobny rozmiarowo do ciążowego - pomijając okres nawału, kiedy będziemy miały fabrykę kosmiczną..
Wspomniała też, że stanik nie powinien mieć fiszbin, bo to sprzyja zastojom i zapaleniom i że trzeba definitywnie nosić, żeby kształt biustu zachować.
A w Anglii nie ma H&M?? Podobno mają niezłe i stosunkowo niedrogie staniki dla karmiących.

Jest H&M i szczerze mowiac to wypadl mi wogole z glowy, bede musiala sie przejechac i poszukac :-)

O tak ciuszki z NEXTA są prześliczne.Też mam dużo używanych ale naprawdę w rewelacyjnym stanie.Jeansowe spodnie czy sukieneczki jak nowe.Widziałam chyba w bonprioxie w katalogu można nowe zamówić ale jaka drożyzna średnio 40-60 zł za sukienkę:szok:
Dostałam znowu od sister sukienunie z NEXTa to się pochwalę a co:-D( aż 7 zł kosztowała hihi)

Sliczna sukieneczka :-)

Potwierdzam, mam 2 staniczki H&M i w ogóle nie wyglądają jak do karmienia. Jeden jest w kolorze ciemnego brązu i jest bardzo sexi - taki pod bluzkę z dekoltem, a drugi biały, bardziej zabudowany z koronką. Oba nie mają żadnych usztywnień, ale ładnie trzymają piersi. Niestety są na mnie trochę za duże (dostałam używane) i nie wiem, czy będę je nosić. Zobaczymy, może mi jeszcze cycki urosną :sorry:

no jak Ci 2 maluchy pociagna to i 2 razy wiecej pokarmu dostaniesz to pewnie jeszcze urosna heheh ;-)

Madziek
Spodenki też mam dla niej szczególnie na zimę żeby w pupcie ciepło było, a sukieneczki to są od 3 miesiąca. Ach już sobie ją wyobrażam małą żabeczke moją w tych spodniach pumpiastych hihi:-D

Ja to uwielbiam wszystkie te sukieneczki, niestety synka w nie ubierac nie bede ale za to pocieszylam sie "gangsterskimi" dresikami, skejciarskimi jeansami i bluzami z kapturem hehe :-)
No i uwielbiam "smerfowe" dresiki z pelnymi szlapkami a szerokimi na tyleczku :-)

Sliczna sukieneczka :-)

Ja to uwielbiam wszystkie te sukieneczki, niestety synka w nie ubierac nie bede ale za to pocieszylam sie "gangsterskimi" dresikami, skejciarskimi jeansami i bluzami z kapturem hehe :-)
No i uwielbiam "smerfowe" dresiki z pelnymi szlapkami a szerokimi na tyleczku :-)

Klaudzia jak bym słyszała mojego męża:)
On twierdzi że córeczka to mała raperka będzie:-) i musiałam kupić 2 bluzy z kapturem (kiedys wrzucilam fotki)

Justynka dzięki:-)

reklama
Do góry